Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Participació ciutadana per a l'elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Aquesta iniciativa pretén reduir les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Fase 2 de 2
Fase de retorn 20/07/2023 - 20/08/2023
Fases del procés

48 propostes

El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.

Estat
Origen
  • Creat el
    22/03/2023
  • 0
  • Número de comentaris: 0
Es suggereix modificar el redactat de l’ Art. 14.4: Les dades agregades per sector o baula de la...
  • Creat el
    22/03/2023
  • 0
  • Número de comentaris: 0
Es suggereix modificar el redactat de l’Art. 14.3: El SIPRMA publicarà la informació disponible...
  • Creat el
    22/03/2023
  • 0
  • Número de comentaris: 0
Es suggereix modificar el redactat de l’Art.14.5: Les persones consumidores tenen dret a l'accés...
  • Creat el
    22/03/2023
  • 0
  • Número de comentaris: 0
Encara que la llei 3/2020 no inclou mesures dins l’àmbit de la seguretat alimentària per un tema...
Art. 7: apartado 2: e) desperdicio alimentario. No queda claro si se incluiría todo lo que esté...
Si el sector primari no aconsegueix comercialitzar el seu producte, és a causa de situacions...
Art. 7: apartado 2: e) desperdicio alimentario. No queda claro si se incluiría todo lo que esté...
Art. 7: e)  productos destinados a alimentación animal. No queda claro si este punto se refiere...
  • Creat el
    22/03/2023
  • 0
  • Número de comentaris: 0
Necessari detallar el concepte de microempresa a l’article 4.2 .Article 4.2. En virtut de...
L'article 5 hauria d’incorporar que les empreses que s’acullin a plans col·lectius han d’incloure...
En l'article 9.a) dins l'apartat proposem el següent redactat que clarifica aquest punt, ja que...
A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que...
es valora que es defineixin millor els recursos a dedicar per part de les aapp, es proposa es...
4.3:Se prevé la posibilidad de que las empresas puedan hacer un plan de prevención individual o...
L’article 8 i 14 haurien d’incorporar que la informació será agregada. Article 8. (...) La...
La gran majoria d'aliments d'origen vegetal que no son aptes per consum humà, es poden aprofitar...
Art. 4.4: mientras que el artículo 11.b) de la Ley 3/2020 de Cataluña, indica en esta opción de...
Art. 6: resulta imprescindible que la jerarquía de prioridades se aplique de manera flexible y en...

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes