" class="part-icon-bars">

Projecte de decret pel qual es desplega la Llei 16/2002, de 28 de juny, de protecció contra la contaminació acústica, i s’adapten els annexos

Aquesta iniciativa pretén protegir contra la contaminació acústica

Fase 3 de 3
Retorn 10/02/2024 - 10/04/2024
Fases del procés

Apoyo al decreto de Protección contra la Contaminación Acústica

02/02/2024 19:28  

Se aplaude esta iniciativa, ya que se mejora la calidad acústica en los edificios y ello mejorará la salud, bienestar y la calidad de vida de la ciudadanía..

Supone un avance capital para las nuevas licencias de construcción, que debería extenderse a todas las actuaciones de rehabilitación y reforma.

Se considera una medida adecuada y proporcionada que asegura el confort de los edificios.

Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body
Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2024-02-88336
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/participacioprotecciocontaminacioacustica/f/4004/proposals/88336/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/participacioprotecciocontaminacioacustica/f/4004/proposals/88336/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

2 en contra (100.0%)

Cap comentari amb vots

En contra  

Tot gira al voltant dels Objectius de Qualitat Acústica. Per fer viable esdeveniments i concerts a l’aire lliure es sol·licita la seva suspensió temporal, i el nou Decret estableix que:
- Es limita el nombre d’esdeveniments que poden demanar la suspensió a 10 dies a l’any per espai.
- D’aquests 10 dies, només 4 dies poden ser esdeveniments nocturns que no apareguin al Catàleg de Patrimoni festiu o es pugui considerar que tinguin arrelament i àmplia participació de la població afectada (per tant tots els events de iniciativa privada, festivals, cicles de concerts etc...)
- En esdeveniments situats a més de 50 m de la façana més propera, es limita a entre 56 i 61 dBA a façana a partir de les 23h.
- Per altra banda, la proposta de Decret obre la porta a què en sòl no urbà es pugui limitar el nivell generat per les activitats a no incrementar en més de 6dBA el soroll de fons.
A la pràctica, això implica que els festivals o cicles de concerts de més de 4 dies

En contra  

Siento que esto limita bastante las actividades economicas que integran a la comunidad, traen turismo y mayores ingresos a la region. No creo que la solucion sea prohibir, sino llegar acuerdos que no afecten a empresarios, a asistentes de estos eventos, y en general a la ciudad, puesto que esto genera empleos, hace a la ciudad mas competitiva y crea espacios de esparcimientos muy importante para la vida de las personas.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...