Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Assequibilitat dels aliments enfront a un increment del seu preu

És un contrasentit que s'afirmi que s’haurà de preservar l’assequibilitat dels aliments i generar major rendiment a la cadena alimentària. Això només seria possible amb una reducció dels costos i/o un increment de l’eficiència mitjançant tecnificació. Malauradament això implica més inversions, i pel cas de la producció ecològica, un major nombre de minves que n’incrementen els costs. No és realista transmetre a la societat que no ha d’haver un increment de preus derivat d’una major qualitat.
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir