Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
La importància d’aquest desenvolupament urbanístic recau en la creació d'un nou clúster d’activitat vinculada a la recerca biomèdica i també en la conformació d’un nou pol d’activitat econòmica d’alt valor afegit que comportarà un significatiu impacte econòmic sobre el mercat laboral i el PIB de Catalunya.
El Pla director es desenvolupa en un àmbit de 97,7 Ha. aproximadament, la majoria de les quals estan actualment destinades a activitats agrícoles (al nord de la Granvia) o a activitats residuals i desregulades (a excepció de les cotxeres de TMB) al sud de la Granvia.
Aquesta nova activitat econòmica i de recerca s’ha d’articular al voltant de l’eix de la Granvia que haurà de ser transformada per permetre, i millorar, la relació entre els costats nord i sud de la mateixa, així com per a reorganitzar la vialitat i els accessos als diferents equipaments sanitaris i docents existents en l’actualitat.
El nou Pla director urbanístic ha de proveir els sòls que es destinaran a activitat econòmica i de recerca, així com garantir les dotacions de sistemes d’espais lliures, equipaments públics i infraestructures que connectin aquest nou sector amb la trama urbana de la ciutat, potenciant, a la vegada, el seu emplaçament estratègic, envoltat d’equipaments sanitaris d’alta complexitat i abast territorial, al costat de la Fira Internacional de Barcelona i posicionat a mig camí entre el centre de Barcelona i l’aeroport internacional Josep Tarradellas.
Objectius
Facilitar la divulgació i comprensió del Pla director urbanístic.
Aconseguir un pla de millor qualitat a través de les diferents perspectives i propostes recollides.
Teixir noves relacions i millorar la governança amb els agents afectats del territori, per facilitar-ne la gestió i el seguiment durant el propi procés participatiu, així com també en les següents etapes de la tramitació urbanística.
Quins són els beneficis per a la ciutat?
Beneficis socioeconòmics:
Clúster biomèdic. Potenciarà els actuals equipaments sanitaris, educatius i centres d’investigació.
Pol d’activitat econòmica: Increment dels llocs de treball d’alt valor afegit lligats a la nova activitat econòmica i increment de la base fiscal de la ciutat que suposarà més recursos econòmics pel territori.
Beneficis urbanístics:
El soterrament de la Granvia. Millora substancialment la permeabilitat entre les dues bandes de la Granvia i la mobilitat gràcies als nous enllaços.
Augment de les zones verdes de la ciutat. Increment de l’estàndard de zones verdes per habitant (≈ 2 m² sup. verda / hab)
Beneficis mediambientals:
Manteniment dels ecosistemes existents. Potència un corredor ambiental estratègic que preserva l’avifauna existent.
Nova connectivitat entre la ciutat i el riu Llobregat. Modificació de l’àmbit del PDU per incorporar noves zones verdes que millori la connexió entre la ciutat i el corredor fluvial.
Beneficis culturals:
Protecció i adequació del patrimoni arquitectònic. Les masies Cal Trabal i Can Massover nou es rehabilitaran per convertir-les en nous equipaments d’ús públic.
Eixos
Model de les activitats i usos biomèdics i el seu impacte socioeconòmic.
Els resultats i propostes recollides durant el procés participatiu no tenen caràcter vinculant però sí podran tenir incidència i ser incorporades en el Pla, aquelles propostes que es valorin positivament. A la finalització del procés participatiu, es farà un retorn a la ciutadania explicant quines aportacions han estat incorporades i quines s’han desestimat, juntament amb una explicació sobre els motius de la seva inclusió o exclusió.
Persones i/o entitats interessades en conèixer i aportar les seves perspectives en relació al nou Pla Director Urbanístic i ciutadania en general
Àrea
Departament de Vicepresidéncia e de Politiques Digitaus e Territòri
Grup promotor
Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, Consorci per a la reforma de la Granvia a l’Hospitalet de Llobregat i Departament de la Vicepresindència i de Polítiques Digitals i Territori
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Son debats estructuradi sus politiques publiques entà incorporar es votzes dera ciutadania enes decisions deth Govèrn. Eth Govèrn aquerís eth compromís d’escotar-les, incorporar-les quan sigue procedent e explicar entara ciutadania es decisions prenudes, enriquides damb aguesta participacion.
Podetz hèr es vòstes aportacions en linha, assistir a sessions presenciaus o consultar es aportacions d’auti participaires.
Fases del procés
Aquesta fase té caràcter informatiu.
Hi haurà dues sessions orientades a donar a conèixer el PDU Biopol-Granvia i resoldre els dubtes que puguin sorgir.
És la fase en què tenen lloc les sessions orientades a recollir les aportacions de la ciutadania i enriquir el contingut del PDU Biopol-Granvia. Les sessions incloses en aquesta fase tindran un caràcter deliberatiu.
Un cop acabada la fase de deliberació del procés participatiu s'elaborarà un informe de resultats que es farà públic per part de les institucions responsables.
És la darrera fase del procés participatiu, realitzada després de l'aprovació inicial del document. Servirà per validar els continguts del document i veure com s'han incorporat les propostes fetes.
Les dates estan pendents de definir, però es preveu fer les sessions següents:
Sessió informativa al Consell de Ciutat.
Sessió informativa al Consell del Districte VI - el Gornal i Bellvitge.
Presentació pública dels resultats del procés participatiu i aprovació definitiva.
La fase de seguiment s'inicia després de l'Aprovació Inicial del document urbanístic.
Compartís