" class="part-icon-bars">

Avanç de planejament urbanístic de les Garrigues Altes

Avanç de planejament urbanístic de les Garrigues Altes

Fase 3 de 3
Retorn 16/12/2023 - 22/02/2024
Fases del procés

Eix 1: Les necessitats de l'habitatge i el model urbà (1)

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
21/09/2023 10:05   0 comentaris
02 Octubre 2023
18:00 - 20:00
Nombre d'assistents 11
Referència: II-MEET-2023-09-946
Versió 5 (de 5) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/planejamenturbanisticgarriguesaltes/f/3860/meetings/946/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/planejamenturbanisticgarriguesaltes/f/3860/meetings/946/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

En aquesta sessió debatrem i recollirem opinions sobre les necessitats de la població (en especial el col·lectiu de joves i famílies joves per fomentar el seu arrelament) en relació a l’habitatge, així com detectar les oportunitats i mancances dels teixits urbans. 

Començarem la sessió amb la presentació d'un/a expert/a que ens introduirà la temàtica i posteriorment, obrirem el debat i la participació.

Sala del Centre Recreatiu
Plaça de la Vila, 1, El Cogul

Acta de la trobada

La sessió va comptar amb la benvinguda als assistents per part de l’alcaldessa del municipi i presentacions per part de Sílvia Pallejà de la Comunitat de Municipis de les Garrigues Altes i de Carme Masbernat, arquitecta del Consell Comarcal de les Garrigues, per informar de la situació sobre l’habitatge i el model urbà a les Garrigues Altes i una presentació d’Anna Martín, d’Arda, per explicar la dinàmica i funcionament de la sessió. Al llarg de la sessió, les persones assistents van treballar en diferents taules de debat on van respondre i deliberar sobre les qüestions plantejades al voltant de l’eix temàtic. Per tancar la sessió, es van posar en comú les respostes elaborades per cada taula.

Informe de la sessió

Imatges relacionades

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...