" class="part-icon-bars">

Avanç de planejament urbanístic de les Garrigues Altes

Avanç de planejament urbanístic de les Garrigues Altes

Fase 3 de 3
Retorn 16/12/2023 - 22/02/2024
Fases del procés

Sessió de retorn el Soleràs

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
08/02/2024 11:31   0 comentaris
22 Febrer
19:00 - 20:30
Nombre d'assistents 20
Referència: II-MEET-2024-02-1008
Versió 3 (de 3) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/planejamenturbanisticgarriguesaltes/f/3860/meetings/1008/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/planejamenturbanisticgarriguesaltes/f/3860/meetings/1008/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Jornada de tancament del procés participatiu on es presentaran els resultats del procés i s'explicarà com s'incorporaran les propostes recollides al document d'avanç de planejament urbanístic plurimunicipal de les Garrigues Altes, així com explicar els propers passos en el desenvolupament del pla.

Sala Polivalent
Carretera de Bellpuig, 23, El Soleràs

Acta de la trobada

Les sessions compten amb l’assistència de representants del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, Isabel Boluda, cap de Serveis de plans d’estructura urbana, explica l’estructura del document d’avanç de planejament urbanístic, explicant els diferents apartats del document i com s’han desenvolupat, alguns dels elements més rellevants del document i explica els propers passos que es durant a terme per acabar amb l’aprovació del Pla urbanístic plurimunicipal de les Garrigues Altes.

Posteriorment, Anna Martin, director d’Arda, l’equip dinamitzador del procés participatiu, explica com s’ha desenvolupat el procés, donant estadístiques de participació i explicant les propostes recollides i com s’han valorat i analitzat per la seva incorporació al document d’avanç de planejament urbanístic.

Un cop acabades les presentacions, es convida als participant a fer un “Passeig per les propostes”. Per a aquesta dinàmica, s’han preparat quatre plafons (veure Annex I) il·lustrant les accions incorporades i incorporades parcialment per a cada una de les temàtiques i com aquestes s’han incorporat al document d’avanç de planejament urbanístic. Els participants han pogut llegir els plafons informatius i debatre informalment, així com resoldre dubtes amb l’equip dinamitzador. També se’ls ha convidat a fer aportacions si així ho veien necessari.

A la sessió del Soleràs, es recull una demanda en relació a la nova estació d’autobusos de Lleida, que fan servir molts dels habitants del territori. A l’estació actual, els passatgers han de treure l’equipatge envaint el carril de trànsit, quelcom que estaria bé esmenar en el disseny de la futura nova estació.

Imatges relacionades

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...