" class="part-icon-bars">

Pla operatiu d’atenció a persones afectades d’hidrosadenitis

Repositori de la participació recollida

Fase 2 de 2
Retorn de la sessió participativa 17/06/2021 - 07/04/2022
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Procés participatiu finalitzat

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

La hidrosadenitis supurativa (HS) és una malaltia dermatològica inflamatòria i debilitant que es caracteritza per l’aparició recurrent de lesions en diverses àrees anatòmiques. Té una incidència de 6.0 per 100,000 persones/any i una prevalença de l’1% segons els estudis europeus tot i que, atès l’infradiagnòstic, la taxa podria ser superior. Afecta, majoritàriament, dones i s’associa, des del punt de vista epidemiològic, a altres malalties. Totes les formes de la malaltia disminueixen considerablement la qualitat de vida de les pacients i hi tenen gran impacte emocional.

El Departament de Salut i el Servei Català de la Salut (CatSalut) inicien el desenvolupament del Pla operatiu d’atenció a persones afectades d’hidrosadenitis per millorar l’assistència d’aquestes persones i assolir un diagnòstic precoç. Per aquest motiu, l’Àrea Assistencial del CatSalut, amb la col·laboració de la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, organitza un procés participatiu amb la finalitat de reconèixer els interessos, les necessitats, les opinions i les expectatives de persones diagnosticades per tal que en aquest Pla es tinguin en consideració, en la mesura que es pugui, els efectes socials de la malaltia.

 

Objectiu general del procés participatiu 

Conèixer l’afectació de la malaltia en l’àmbit social. 


Objectius específics del procés participatiu

  • Exposar l’opinió, les necessitats i les expectatives de persones afectades per aquesta malaltia.
  • Generar propostes que disminueixin les necessitats socials generades per la malaltia perquè s’incorporin, en la mesura del possible, en el Pla operatiu.

 

Aquest procés s’estructura en una sessió participativa, que va tenir lloc el juny de 2021 (Per a més informació, podeu revisar la descripció de la fase a l’extrem superior dret d’aquesta pantalla).

 

Retorn del procés participatiu

Com a retorn, un cop finalitzat el procés participatiu, l’Àrea Assistencial del CatSalut elabora un document que es publica en aquest mateix espai web.

El retorn s’adreça, principalment, a les persones que han pres part en el procés participatiu i també a les que hi puguin estar interessades.

El que es decideix Generació de propostes per ser considerades durant el procés d'elaboració del Pla operatiu d'atenció a persones afectades d'hidrosadenitis
Qui hi participa Persones amb hidrosadenitis supurativa que han expressat el seu interès a participar-hi
Com es decideix A través d'un procés participatiu
Departament Departament de Salut
Unitat promotora Gerència de Processos Integrats de la Salut. Àrea Assistencial del CatSalut. Departament de Salut
Entitats dinamitzadores Secretaria d'Atenció Sanitària i Participació. Departament de Salut
Cost 0,00 €
Disposa de retorn
Data d'inici 16 de Juny de 2021
Data de finalització 07 de Abril de 2022
Referència: II-PART-2022-08-527

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pohidrosadenitis/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pohidrosadenitis/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

24

Seguidores