" class="part-icon-bars">

Pressupostos participatius i tercer sector ambiental

Procés per decidir com enfortir les entitats ambientals catalanes al 2019 i promoure la implicació de la ciutadania amb la natura

Fase 6 de 6
Execució de les accions pendents de realitzar 20/01/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Regles de votació

  • Assigna com a mínim 7.500 € als projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.
Pressupost total 75.000 €
0%
0%
Assignat: 0 €

Projectes a votació

Pressupost excedit

Aquest projecte sobrepassa el pressupost màxim i no es pot afegir. Si ho desitges, pots eliminar un projecte ja seleccionat per afegir aquest o votar d'acord amb les teves preferències.

Confirmar vot

Aquests són els projectes que has seleccionat per formar part del pressupost.

Si canvies d'opinió, pots modificar el teu vot més tard.

Dinamització d'un Grup de Treball interdisciplinar i multiprofessional per revisar recursos educatius sobre patrimoni natural i biodiversitat a Catalunya

Pressupost 14.800 €
Referència: II-PROJ-2019-02-10

Compartir l'enllaç:

Creació d’un grup de treball interdisciplinar i multiprofessional per revisar els recursos educatius actuals sobre el patrimoni natural i la biodiversitat a Catalunya. Recerca de referents d'aquest tipus de recursos a nivell europeu. 

Elaborar propostes metodològiques adreçades a actors prioritaris (docents/educadors-guies) per facilitar l'ús d'aquest recursos i la introducció d’iniciatives de ciència ciutadana sobre biodiversitat, aprenentatge servei i servei a la comunitat per a la conservació de la natura. 

Accions relacionades:

• Revisió de l'educació ambiental i els criteris de qualitat: àmbits d’acció i recursos didàctics principals utilitzats. 

• Redacció d'una categorització i fonamentació pedagògica i definició de línies estratègiques i desenvolupament metodològics.

• Posada en comú i validació.