" class="part-icon-bars">

Pressupostos participatius i tercer sector ambiental

Procés per decidir com enfortir les entitats ambientals catalanes al 2019 i promoure la implicació de la ciutadania amb la natura

Fase 6 de 6
Execució de les accions pendents de realitzar 20/01/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Regles de votació

  • Assigna com a mínim 7.500 € als projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.
Pressupost total 75.000 €
0%
0%
Assignat: 0 €

Projectes a votació

Pressupost excedit

Aquest projecte sobrepassa el pressupost màxim i no es pot afegir. Si ho desitges, pots eliminar un projecte ja seleccionat per afegir aquest o votar d'acord amb les teves preferències.

Confirmar vot

Aquests són els projectes que has seleccionat per formar part del pressupost.

Si canvies d'opinió, pots modificar el teu vot més tard.

Organització d'accions complementàries a l'Exposició SomNatura

Pressupost 14.000 €
Referència: II-PROJ-2019-02-5

Compartir l'enllaç:

Antecedents: S’ha detectat que a l’Exposició Som Natura, inaugurada recentment i allotjada al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, es dóna molt poca visibilitat a la tasca que realitzen les entitats ambientals per a la conservació del medi ambient. 

Objectiu: En el marc de l’Exposició Som Natura es vol donar visibilitat a les accions de voluntariat ambiental organitzades per les entitats, com a una opció més d’implicació ciutadana per a la conservació de la natura.

Accions relacionades: Organitzar un cicle d’activitats de voluntariat, exclusives per als visitants de l’Exposició, vinculades a l’àmbit 6 (Actuem) i 7 (Vols participar en projectes d’estudi de la diversitat natural?) de l’exposició. Les activitats tindran lloc entre maig i novembre de 2019. 

Com a resultats d’aquesta activitat s’estima: 

– Els visitants de l’exposició hauran conegut les tasques de les entitats ambientals per la conservació de la natura mitjançant el voluntariat ambiental.

– Els participants a les jornades de voluntariat hauran pogut contribuir a conservar la diversitat natural de Catalunya.