" class="part-icon-bars">

Presupuestos participativos y tercer sector ambiental

Proceso para decidir como fortalecer a las entidades ambientales catalanas en el 2019 y promover la implicación de la ciudadanía con la naturaleza

Fase 6 de 6
Execució de les accions pendents de realitzar 20/01/2020 - 31/12/2020
Fases del proceso

Reglas de presupuesto

  • Selecciona al menos 7.500 € proyectos que quieras y vota de acuerdo a tus preferencias para definir el presupuesto.
Presupuesto total 75.000 €
0%
0%
Asignado: 0 €

Presupuestos

Presupuesto excedido

Este proyecto sobrepasa el presupuesto máximo y no se puede añadir. Si lo deseas, puedes eliminar un proyecto que ya hayas seleccionado, o votar de acuerdo a tus preferencias.

Confirmar voto

Estos son los proyectos que has elegido para formar parte del presupuesto.

Si cambias de opinión, puedes cambiar tu voto más tarde.

Organització d'accions complementàries a l'Exposició SomNatura

Presupuesto 14.000 €
Referencia: II-PROJ-2019-02-5

Compartir enlace:

Antecedents: S’ha detectat que a l’Exposició Som Natura, inaugurada recentment i allotjada al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, es dóna molt poca visibilitat a la tasca que realitzen les entitats ambientals per a la conservació del medi ambient. 

Objectiu: En el marc de l’Exposició Som Natura es vol donar visibilitat a les accions de voluntariat ambiental organitzades per les entitats, com a una opció més d’implicació ciutadana per a la conservació de la natura.

Accions relacionades: Organitzar un cicle d’activitats de voluntariat, exclusives per als visitants de l’Exposició, vinculades a l’àmbit 6 (Actuem) i 7 (Vols participar en projectes d’estudi de la diversitat natural?) de l’exposició. Les activitats tindran lloc entre maig i novembre de 2019. 

Com a resultats d’aquesta activitat s’estima: 

– Els visitants de l’exposició hauran conegut les tasques de les entitats ambientals per la conservació de la natura mitjançant el voluntariat ambiental.

– Els participants a les jornades de voluntariat hauran pogut contribuir a conservar la diversitat natural de Catalunya.