" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per a la Reforma Horària

Procés participatiu per a la Reforma Horària

Fase 2 de 2
Fase final 29-11-2017 - 29-11-2017
Veure les fases

Educació

06/10/2016 02:00  
L'horari compactat a secundària no fa tant de temps que va implantar-se. En aquell moment semblava un guany per a la disponibilitat de temps de l'alumnat i també dels docents. Avui el punt de vista ha canviat i potser es veu amb nitidesa que es tractava d'una mesura d'estalvi per a l'administració, més que no pas per als col·lectius afectats. Això no obstant, personalment, em sembla una bona mesura. Això sí, cal adaptar l'horari a les necessitats concretes de cada lloc: els centres de barri tenen un alumnat més proper; els centres d'abast comarcal tenen un alumnat que ha de desplaçar-se. Potser no tothom ha d'anar al mateix so de corneta.
En relació a la llargada de les vacances d'estiu, al meu entendre, hi ha una motivació climàtica clara per estructurar-les tal com són ara. Sense aire condicionat, no és factible treballar durant el període de més calor. Si es fes una inversió decidida al respecte, podria parlar-se'n.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2016-10-74966

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/proces-reforma-horaria/f/2128/proposals/74966/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/proces-reforma-horaria/f/2128/proposals/74966/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots