" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’ordre, pel qual s’aprova el Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’ordre, pel qual s’aprova el Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

Fase 2 de 2
Fase de retorn 01/11/2021 - 01/12/2021
Fases del procés

2.2.5 Protecció de les praderies de fanerògames marines

08/10/2021 13:16  
El pla pilot contempla només 3 cales a tot el parc, tot i què segons els estudis efectuats, i independentment de l’estat actual de conservació de la posidònia segons els seguiments marins, la pressió de les embarcacions recreatives a altres cales on també hi ha posidònia és molt important, Això és insuficient per complir l’objectiu 2 del PRUG (Protegir els hàbitats i les espècies d’especial interès) i complir amb la necessitat de protegir aquest hàbitat, segons Directiva Hàbitats de la UE

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions6

Referència: II-PROP-2021-10-82724
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/prug/f/3281/proposals/82724/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/prug/f/3281/proposals/82724/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Calen estudis científics que evidenciin el problema que les ancores d'embarcacions petites fan sobre el fons marí de les praderies els dos mesos que hi ha pressió sobre el medi. L'estudi en algunes cales pot ser un bon començament. Només cal fixar-se en com en algunes cales tot i estar balissades a l'estiu i no permetre-hi l'ancorament la posidonia esta en clar retrocés (Jonquet). Mentre que per la banda en altres llocs esta en bon estat.

Carregant els comentaris ...