" class="part-icon-bars">

Penedès, plataforma logística?

11/10/2020 11:11  
Aquesta és la proposta del Pla? On és l'eix mediterrani de mercaderies? Fareu passar els trens de mercaderies per l'eix de rodalies? o confieu el transport logístic tot als camions? Quina política, en vers el transport de mercaderies Euro-asiàtic, té el Departament? Preocupa participar en un debat on se'ns amaga informació. Ens agradaria una explicació més detallada sobre el sistema ferroviari.

Referència: II-PROP-2020-09-79368
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/2902/proposals/79368/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/2902/proposals/79368/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (25.0%)

A favor  Si, 100 trens de mercaderies al dia per la linea de Rodalies, sembla incompatible amb millorar el servei deficient que tenim, i si elplacontempla que n'hi hauràn tants, vol dir que apostem per seguir amb la riuada de camions insostenibleque tenim ara, i apostem per fer zones de descans, plataformes logisticques i 4rt cinturons. Tot aixó es molt incoherent.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Si, 100 trens de mercaderies al dia per la linea de Rodalies, sembla incompatible amb millorar el servei deficient que tenim, i si elplacontempla que n'hi hauràn tants, vol dir que apostem per seguir amb la riuada de camions insostenibleque tenim ara, i apostem per fer zones de descans, plataformes logisticques i 4rt cinturons. Tot aixó es molt incoherent.

Conversa amb SBB

100 trens? Esteu dient que passin entre 60.000 i 200.000 tones al dia per ferrocarril. Ja estaria bé tanta mercaderia transportada d'una manera molt més sostenible. I fins que arribem, i ens anem adaptant progressivament, la capacitat actual de la línia permet assumir el del transport ferroviari de mercaderies. La terminal prevista al Logis Penedès, permetrà atraure empreses amb càrrega (i treball), augmentar la quota ferroviària en el transport i regular aquest tràfic

Logística, no gràcies!

Conversa amb Dr. Ignasi Gómez-Belinchón

Es necesario seguir impulsando las plataformas logísticas de caracter multimodal, integrando diversos modos de transporte en una logistica hacia el shipper.
Estrategia Multimodal, multiproducto y multicliente.

Multicrisi! Si vols vendre, ves a les multiplataformes on-line.

Conversa amb Lluc

Multicrisi! Això és el qie ha portat fins ara el sector logistic!

Per posar un exemple, el sector logístic és el que ha respost a les necessitats de la pandèmia. Ha aportat més solucions que crisis

Solucions? No sé de que està parlant? D'Amazon, potser?

Algú li ha fet arribar les mascaretes que vostè porta, o el menjar als supermercats quan tot estava parat

Be aqui no parlem de que desapareixi elsector logístic,sino de que sigui l'unic sector que el Pla Territorial afavoreix. El PTVP no parla de com ajudar als petits productors o als autónoms (creant obradors compartits, vivers de empresa, etc..) no diu de on han d'anar els nous centres educatius,ni els centres de oci de natura o nocturns, ni tant sols de on han d'anar les centrals energètiqes. Ara, els polígons logistics, sí protetgimlos e imposemlos. Aquesta es la queixa.
Així afavorim, negocis basats en la logistica i globalització; necessaris però molt menys relevants ja que comporten destruccio de territori i llocs de treball.
Panifiquem per afavorir els que promouen circuits curts de proximitat i valor afegit arrelat localment.

Totalment d'acord!

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...