" class="part-icon-bars">

Reconduir els treballs de base de classificació del sòl agrari del Penedès

07/06/2024 13:05  

Utilitzar la fertilitat del sòl com a element d’ordenació al Penedès on el cultiu principal és la vinya, no te sentit. Zonificar l’espai agrari en sòls de Valor Agrícola Alt, Mitja i Moderat, en base a una metodologia acadèmica que no explica la realitat actual preocupa, ja que no enforteix les zones de major protecció i afebleix aquelles zones que no se’ls hi reconeix valor. Cal reconduir els treballs de base que podrien portar a una situació pitjor que la dels Plans Territorials vigents.

Referència: II-PROP-2024-06-88841
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/4029/proposals/88841/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/4029/proposals/88841/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

La vinya i els paisatges vitivinícoles van units al concepte de paisatge integral (formen una part important d'ell, no tota). hi han altres factors a tenir en compte com la relació de l'espai amb la gent que el cuida, l'estima. La cultura i l'economia del Penedès hi forma part intrínseca. I la classificació del sòl en base a una classificació quantitativa i numèrica no ve a treure cp a res. Som un Territori amb història, no la destruiu.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...