" class="part-icon-bars">

Reglament dels tributs gestionats per l’Agència Catalana de l’Aigua

#tributsaigua Consulta pública prèvia l’elaboració del projecte de Decret pel qual s’aprova el reglament dels tributs gestionats per l’Agència Catalana de l’Aigua.

Fase 2 de 2
Fase Retorn 25/04/2022 - 29/04/2022
Veure les fases

A continuació teniu una sèrie de preguntes per tal d'ajudar-vos a iniciar la reflexió i/o concretar les vostres aportacions sobre el tema a consulta


Per promoure la participació es proposen les següents preguntes concretes: 

 

- Heu tingut dificultats a l’hora d’aplicar la normativa tributària de rang reglamentari en matèria d’aigua arran del fet que no estigui adequada a la normativa de rang superior?

- Heu patit problemes en la tramitació de les tarifes socials de l’aigua per a les persones vulnerables? Quins?

- Hi ha aspectes que no s’han tingut en compte i que haurien de ser valorats per l’Administració de la Generalitat en relació al Reglament que s’ha d’aprovar? 

- Hi ha altres aspectes negatius o positius derivats del marc normatiu vigent que s’haurien d’haver inclòs en el nou Reglament que s’ha d’aprovar? 

- Caldria desenvolupar més algun aspecte o procediment que es consideri poc clar, excessivament complex pels seus destinataris o que no s’ajusti a la realitat social?

- Enteneu que la tramitació dels procediments tributaris presencials i telemàtics és l’adequada? Considereu que hi ha aspectes que cal millorar? Quins i quines propostes de millora teniu?