" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Previa para modificar el Reglamento del cuerpo de bomberos voluntarios.

Consulta pública previa a la elaboración de un Proyecto de decreto por el cual se modifique la regulación del cuerpo de bomberos voluntarios y del Consejo de Bomberos Voluntarios de la Generalidad de Cataluña.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del proceso

Pasar a bombers comunitaris

05/01/2020 10:30  
Modificar el reglament arreu del territori per igual. Com per exemple han fet al parc de Vielha el pompiers voluntaris. Un model actualitzat de bombers molt mes eficient i modern. Es solucionarien la majoria de problemes que s'exposen en aquesta pagina. El model actual de bombers voluntaris es caduc i dels anys 80. Ara mateix no funciona ni funcionara, cal modificarlo.

Lista de adhesiones

y 1 persona más (ver más) (ver menos)

Referencia: II-PROP-2020-01-77639
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77639/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77639/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

1 a favor (33.3%)

member-avatar Hector

A favor  Totalment d'acord company. Tan de bó la Generalitat no cedeixi a les pressions malintencionades dels sindicats que més que voler que la gent treballi sembla que volen mantenir els seus "tinglados" paral·lels: acadèmies, autoescoles, cursos de formació... Salut!

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Crec que seria una molt bona solució i tenir un Cos molt més eficient

Estic d'acord amb la proposta, els motius i els objectius. Especialment, també amb que cal modificar el reglament arreu del territori per igual.

A favor  

Totalment d'acord company. Tan de bó la Generalitat no cedeixi a les pressions malintencionades dels sindicats que més que voler que la gent treballi sembla que volen mantenir els seus "tinglados" paral·lels: acadèmies, autoescoles, cursos de formació... Salut!

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...