" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del projecte de decret per la prestació del servei de seguiment farmacoterapèutic mitjançant un sistema personalitzat de dosificació a les farmàcies.

Projecte de decret pel qual s’estableixen les condicions i els requisits per la prestació del servei de seguiment farmacoterapèutic mitjançant un sistema personalitzat de dosificació a les oficines de farmàcia de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 23/10/2021 - 22/11/2021
Fases del procés

Imprescindible la limitació geogràfica

07/10/2021 19:01  
Com a farmacèutic voldria donar la meva opinió sobre la limitació geogràfica de el servei de SPDs. Crec que és impresicindible que aquest servei estigui limitat a l'àmbit geogràfic pel qual va ser autoritzada l'oficina de farmàcia. Un dels pilars fonamentals de sistema de farmàcies és la proximitat envers el pacient, la no existència d'una limitació geogràfica suposaria que, a mitjà o llarg termini, la distribució dels SPDs quedaria en mans de grans empresses (com ja passa en altres països)

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2021-10-82716
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/seguiment-farmacoterapeutic/f/3206/proposals/82716/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/seguiment-farmacoterapeutic/f/3206/proposals/82716/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...