" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del projecte de decret per la prestació del servei de seguiment farmacoterapèutic mitjançant un sistema personalitzat de dosificació a les farmàcies.

Projecte de decret pel qual s’estableixen les condicions i els requisits per la prestació del servei de seguiment farmacoterapèutic mitjançant un sistema personalitzat de dosificació a les oficines de farmàcia de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 23/10/2021 - 22/11/2021
Fases del procés

Compte amb la Farmàcia Rural

15/10/2021 10:22  
Bon dia, aquest nou decret ha de tenir en compte la feina que duem a terme totes les petites farmàcies per no quedar-ne excloses, Sobretot en la dificultad d'accés a noves tecnologies (maquinaria cara) . Per tant demano que hi hagui una certa disciminació positiva vers nosaltres i que es pugui regular l'accés a centres de producció d'altres farmàcies "lloguer de sala" o contractes de producció a tercers. Alguns de nosaltres depenem de residències, si les perdem posem en perill la viabilitat.

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2021-10-82739
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/seguiment-farmacoterapeutic/f/3206/proposals/82739/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/seguiment-farmacoterapeutic/f/3206/proposals/82739/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...