Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Jornada oberta Grup I - Organització del sector

Març
09
2020
  • Vilafranca del Penedès
    Amàlia Soler, 29
    The Wine Business School (antiga Enològica)
  • 10:00 AM - 15:00 PM CET
Avatar: Trobada oficial Trobada oficial

Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?

En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.

La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja. 

La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, de Codorníu Raventós, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat

Programa i documentació - Jornada Organització Sector
Programa i documentació - Jornada Organització Sector
Descarregar fitxer

PROGRAMA

8:45 - ACREDITACIONS [10:00 - 10:00]

9:15h - Benvinguda [10:00 - 10:00]

A càrrec del director general de l'INCAVI, Salvador Puig

9:15h - Experiències exteriors: França, Itàlia, Rioja [10:00 - 10:00]

  • Fabrice Rieu, elaborador i vicepresident de Vins de Rosselló
  • Eugenio Pomarici, professor Universitat de Pàdova
  • Emilio Barco, professor Universitat de la Rioja

11h - Pausa cafè [10:00 - 10:00]

11:30h - Experiències d'organitzacions catalanes a l'exterior [10:00 - 10:00]

  • Ramon Raventós, de Raventós Codorníu
  • Josep Maria Pujol - Busquets, de Celler Alta Alella
  • Jesus Mora, coordinador general Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles

13h - Taula rodona amb tots els ponents i torn de preguntes del públic assistent. [10:00 - 10:00]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir