Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Vins Vinents – Debat i reflexió estratègica per al futur del sector de la vinya i el vi a Catalunya

#vinsvinents Espai de cocreació amb diferents agents per debatre els principals reptes del sector vitivinícola de Catalunya en el marc 2020 – 2030

Fase 3 de 3
Fase 3. Presentació proposta de conclusions i recomanacions 11/12/2020 - 11/01/2021
Fases del procés

Jornada oberta Grup I - Organització del sector

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
27/02/2020 11:03  
09 Març 2020
10:00 - 15:00
Referència: II-MEET-2020-02-306
Versió 3 (de 3) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/vinsvinents/f/2808/meetings/306/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/vinsvinents/f/2808/meetings/306/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?

En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.

La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja. 

La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, de Codorníu Raventós, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat

Vilafranca del Penedès
Amàlia Soler, 29
The Wine Business School (antiga Enològica)

PROGRAMA

8:45 - ACREDITACIONS  [ 10:00 - 10:00]

9:15h - Benvinguda  [ 10:00 - 10:00]

A càrrec del director general de l'INCAVI, Salvador Puig

9:15h - Experiències exteriors: França, Itàlia, Rioja   [ 10:00 - 10:00]

  • Fabrice Rieu, elaborador i vicepresident de Vins de Rosselló
  • Eugenio Pomarici, professor Universitat de Pàdova
  • Emilio Barco, professor Universitat de la Rioja

11h - Pausa cafè  [ 10:00 - 10:00]

11:30h - Experiències d'organitzacions catalanes a l'exterior  [ 10:00 - 10:00]

  • Ramon Raventós, de Raventós Codorníu
  • Josep Maria Pujol - Busquets, de Celler Alta Alella
  • Jesus Mora, coordinador general Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles

13h - Taula rodona amb tots els ponents i torn de preguntes del públic assistent.   [ 10:00 - 10:00]

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes