Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Vins Vinents – Debat i reflexió estratègica per al futur del sector de la vinya i el vi a Catalunya

#vinsvinents Espai de cocreació amb diferents agents per debatre els principals reptes del sector vitivinícola de Catalunya en el marc 2020 – 2030

Fase 3 de 3
Fase 3. Presentació proposta de conclusions i recomanacions 11/12/2020 - 11/01/2021
Fases del procés

Canvis a "Jornada oberta Grup I - Organització del sector"

Mode de vista de comparació:

Títol (Català)

  • +Jornada oberta Grup I - Organització del sector
  • +Jornada oberta Grup I - Organització del sector
Esborrats
Addicions
  • +Jornada oberta Grup I - Organització del sector
Esborrats
Addicions
  • +Jornada oberta Grup I - Organització del sector

Títol (Castellano)

Esborrats
Addicions
Esborrats
Addicions

Títol (Aranès)

Esborrats
Addicions
Esborrats
Addicions

Descripció (Català)

  • +

    Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?

    En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.

    La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja. 

    La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, del Grup Codorníu, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

    Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat amb tots els ponents i els assistents

  • +<p><strong>Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?</strong></p><p>En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.</p><p>La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja.&nbsp;</p><p>La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, del Grup Codorníu, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.</p><p>Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat amb tots els ponents i els assistents</p>
Esborrats
Addicions
  • +

    Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?

    En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.

    La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja. 

    La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, del Grup Codorníu, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

    Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat amb tots els ponents i els assistents

Esborrats
Addicions
  • +<p><strong>Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?</strong></p><p>En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.</p><p>La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja.&nbsp;</p><p>La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, del Grup Codorníu, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.</p><p>Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat amb tots els ponents i els assistents</p>

Descripció (Castellano)

Esborrats
Addicions
Esborrats
Addicions

Descripció (Aranès)

Esborrats
Addicions
Esborrats
Addicions

Dia i hora d'inici

  • +2020-03-09 10:00:00 +0100
  • +2020-03-09 10:00:00 +0100
Esborrats
Addicions
  • +2020-03-09 10:00:00 +0100
Esborrats
Addicions
  • +2020-03-09 10:00:00 +0100

Dia i hora de finalització

  • +2020-03-09 15:00:00 +0100
  • +2020-03-09 15:00:00 +0100
Esborrats
Addicions
  • +2020-03-09 15:00:00 +0100
Esborrats
Addicions
  • +2020-03-09 15:00:00 +0100

Adreça

  • +Amàlia Soler, 29
  • +Amàlia Soler, 29
Esborrats
Addicions
  • +Amàlia Soler, 29
Esborrats
Addicions
  • +Amàlia Soler, 29

Ubicació (Català)

  • +Vilafranca del Penedès
  • +Vilafranca del Penedès
Esborrats
Addicions
  • +Vilafranca del Penedès
Esborrats
Addicions
  • +Vilafranca del Penedès

Ubicació (Castellano)

Esborrats
Addicions
Esborrats
Addicions

Ubicació (Aranès)

Esborrats
Addicions
Esborrats
Addicions

Detalls d'ubicació (Català)

Esborrats
Addicions
Esborrats
Addicions

Detalls d'ubicació (Castellano)

Esborrats
Addicions
Esborrats
Addicions

Detalls d'ubicació (Aranès)

Esborrats
Addicions
Esborrats
Addicions

Àmbit

  • +Agricultura i ramaderia. Pesca
  • +Agricultura i ramaderia. Pesca
Esborrats
Addicions
  • +Agricultura i ramaderia. Pesca
Esborrats
Addicions
  • +Agricultura i ramaderia. Pesca
Autoria de la versió
Avatar: Gemma Urgell Rocias Gemma Urgell Rocias
Versió creada el 27/02/2020 11:03

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes