Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Vins Vinents – Debat i reflexió estratègica per al futur del sector de la vinya i el vi a Catalunya

#vinsvinents Espai de cocreació amb diferents agents per debatre els principals reptes del sector vitivinícola de Catalunya en el marc 2020 – 2030

Fase 3 de 3
Fase 3. Presentació proposta de conclusions i recomanacions 11/12/2020 - 11/01/2021
Veure les fases

Canvis a "Jornada oberta Grup I - Organització del sector"

Mode de vista de comparació:

Descripció (Català)

  • -

    Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?

    En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.

    La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja. 

    La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, del Grup Codorníu, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

    Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat amb tots els ponents i els assistents

  • +

    Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?

    En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.

    La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja. 

    La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, de Codorníu Raventós, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

    Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat

  • -<p><strong>Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?</strong></p><p>En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.</p><p>La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja.&nbsp;</p><p>La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, del Grup Codorníu, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.</p><p>Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat amb tots els ponents i els assistents</p>
  • +<p><strong>Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?</strong></p><p>En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.</p><p>La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja.&nbsp;</p><p>La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, de Codorníu Raventós, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.</p><p>Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat </p>
Esborrats
  • -

    Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?

    En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.

    La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja. 

    La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, del Grup Codorníu, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

    Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat amb tots els ponents i els assistents

Addicions
  • +

    Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?

    En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.

    La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja. 

    La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, de Codorníu Raventós, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

    Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat

Esborrats
  • -<p><strong>Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?</strong></p><p>En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.</p><p>La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja.&nbsp;</p><p>La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, del Grup Codorníu, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.</p><p>Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat amb tots els ponents i els assistents</p>
Addicions
  • +<p><strong>Quins models d'organització hi ha en altres zones de producció vitivinícola?</strong></p><p>En el marc de l’espai de co-creació ‘Vins Vinents. Debat i reflexió estratègica per al futur de la vinya i el vi a Catalunya”, el proper dilluns, 9 de març, a les 9 hores, tindrà lloc la primera de les jornades obertes, concretament la corresponent al grup de treball ‘Organització del Sector’. Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents.</p><p>La jornada tindrà dos apartats, un destinat a les experiències i models exteriors com França, amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris; Itàlia, amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova, i la Rioja, amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja.&nbsp;</p><p>La segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, de Codorníu Raventós, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.</p><p>Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat </p>
Autoria de la versió
Avatar Gemma Urgell Rocias
Versió creada el 03/03/2020 14:56

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes