2a trobada del Comitè de Profit
-
Palau RobertPasseig de Gràcia 107, BarcelonaSala Cotxeres
-
09:00 AM - 13:00 PM CET
Els objectius d'aquesta trobada van ser:
Fer els membres partícips de l’adhesió de Catalunya a dos projectes europeus sobre la prevenció de pèrdues i el malbaratament
Informar sobre l’inici de la consulta pública de l’avantprojecte de llei estatal de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari
Codissenyar una eina que reforci el treball en xarxa entre els agents implicats en la prevenció
Generar un espai de trobada i treball en xarxa entre els membres del Comitè
Acta de la 2a trobada de Comitè de ProfitDescarregar fitxerActa de la 2a trobada de Comitè de ProfitActa de la trobada
En aquesta segona sessió del Comitè de Profit es volia donar continuïnat a la darrera trobada, on van sorgir nombroses propostes per continuar avançant des del Comitè en la prevenció de pèrdues i el malbaratament alimentari. És per això, que en aquesta nova trobada es van reprendre dos temes concrets: fer als membres del Comitè partícips de l’adhesió de Catalunya a dos projectes europeus sobre aquest tema i dedicar un espai a dissenyar conjuntament una eina que reforci el treball en xarxa.
Respecte al primer punt, es va tractar l’avantprojecte de llei estatal de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari i la recent consulta pública oberta pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, juntament amb dues ponències dels projectes europeus CircE i H2020 FoodRUs.
I pel que fa al segon punt, es va fer una dinàmica participativa amb l'objectiu d'idear una eina o mecanisme per maximitzar el treball en xarxa/sinèrgia entre els membres del comitè o els agents clau de l’aprofitament alimentari. A partir d'aquí van sorgir propostes d'eines de treball en xarxa i necessitats, detectades per part dels participants.
Compartís