Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Changes at "Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"

Title

  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}
  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}

Body

  • +["

    Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.

    La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.

    Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

    Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista

    Àmbit d'aplicació: distribució

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades

    Pressupost aproximat: 4.000€

    "]
  • +["<p>Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.</p><p>La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.</p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)</p><p><strong>Altres agents implicats:</strong>&nbsp;ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:</strong>&nbsp;distribució</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats:</strong>&nbsp;nombre de guies elaborades</p><p><strong>Pressupost aproximat:&nbsp;</strong>4.000€</p>"]
Deletions
Additions
  • +["

    Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.

    La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.

    Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

    Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista

    Àmbit d'aplicació: distribució

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades

    Pressupost aproximat: 4.000€

    "]
Deletions
Additions
  • +["<p>Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.</p><p>La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.</p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)</p><p><strong>Altres agents implicats:</strong>&nbsp;ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:</strong>&nbsp;distribució</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats:</strong>&nbsp;nombre de guies elaborades</p><p><strong>Pressupost aproximat:&nbsp;</strong>4.000€</p>"]
Version number 1 out of 2 Show all versions Go back to proposal
Version author
Avatar: Secretaria del Comitè de Profit Secretaria del Comitè de Profit
Version created at 10/09/2022 12:13

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings