Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 proposals
New proposalFilter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Es realitzarà el seguiment anual del nivell de malbaratament alimentari generat a les empreses...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina, menja,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és fer arribar als afiliats informació per la prevenció a les seves...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
La campanya "Som gent de profit" es va iniciar l'any 2014 per incrementar el coneixement sobre el...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquest projecte té per objectiu impulsar un espai específic d'intercanvi i de debat entre ciutats...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
‘Dates amb sentit: Mira, Olora, Tasta' és una iniciativa impulsada per Too Good To Go, el...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
S'organitzem tallers de cuina-fàcil i econòmica adreçats a les persones beneficiàries dels...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Created at
10/09/2022 -
- 1
Accepted
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Grup de treball integrat per diversos agents implicats en el reAprofitament dels aliments que es...
-
Created at
09/09/2022 -
- 0
Accepted
Creació d'un itinerari per a escoles per a tractar el malbaratament alimentari, crear...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0