Información sobre las cookies utilizadas en la página web
Utilizamos cookies en nuestro sitio web para mejorar el rendimiento y el contenido del mismo. Las cookies nos permiten ofrecer una experiencia de usuario y unos contenidos más personalizados desde nuestros canales de redes sociales.
" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Cambios en "Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"

Comparar el modo de visualización:

Título

  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}
  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)"}

Cuerpo

  • +["

    Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.

    La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.

    Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

    Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista

    Àmbit d'aplicació: distribució

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades

    Pressupost aproximat: 4.000€

    "]
  • +["<p>Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.</p><p>La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.</p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)</p><p><strong>Altres agents implicats:</strong>&nbsp;ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:</strong>&nbsp;distribució</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats:</strong>&nbsp;nombre de guies elaborades</p><p><strong>Pressupost aproximat:&nbsp;</strong>4.000€</p>"]
Supresiones
Adiciones
  • +["

    Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.

    La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.

    Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

    Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista

    Àmbit d'aplicació: distribució

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades

    Pressupost aproximat: 4.000€

    "]
Supresiones
Adiciones
  • +["<p>Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.</p><p>La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.</p><p><strong>Responsable implementació:</strong>&nbsp;Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)</p><p><strong>Altres agents implicats:</strong>&nbsp;ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:</strong>&nbsp;distribució</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats:</strong>&nbsp;nombre de guies elaborades</p><p><strong>Pressupost aproximat:&nbsp;</strong>4.000€</p>"]
Autoría de la versión
Avatar: Secretaria del Comitè de Profit Secretaria del Comitè de Profit
Versión creada el 10/09/2022 12:13

Necesitas habilitar todas las cookies para ver este contenido.

Cambiar la configuración de cookies