Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)

10/09/2022 12:13  
Accepted

Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de restauració i comerç minorista no poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat.

La primera versió de la guia es va editar l'any 2013. El projecte inclou la seva revisió i actualització.

Responsable implementació: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)

Altres agents implicats: ntitats socials, ONG's, sector de la restauració, comerç minorista

Àmbit d'aplicació: distribució

Indicadors de seguiment i resultats: nombre de guies elaborades

Pressupost aproximat: 4.000€

This proposal has been accepted because:

0 Supports

Reference: II-PROP-2022-09-84755
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/f/3592/proposals/84755/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/f/3592/proposals/84755/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Loading comments ...

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings