" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Cambios en "Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)"

Comparar el modo de visualización:

Título

  • +{"ca"=>"Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa \"La alimentación no tiene desperdicio\" (AECOC)"}
  • +{"ca"=>"Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa \"La alimentación no tiene desperdicio\" (AECOC)"}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa \"La alimentación no tiene desperdicio\" (AECOC)"}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa \"La alimentación no tiene desperdicio\" (AECOC)"}

Cuerpo

  • +["

    Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a consumidors, AECOC organitza la Setmana contra el malbaratament d'aliments, una iniciativa de col·laboració per prevenir el malbaratament alimentari.

    Durant l'última setmana del mes de setembre, les diferents baules de la cadena de valor (sector primari, indústria, distribució, HORECA i associacions de consumidors) duen a terme accions de sensibilització i informació al consumidor i a l'opinió pública en general en les principals cadenes de distribució del país, restaurants i centres de formació.

    Aquesta campanya se celebra en el marc de la iniciativa La alimentación no tiene desperdicio

    Responsable implementació: AECOC

    Altres agents implicats: empreses associades a la iniciativa

    Àmbit d'aplicació: transversal

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre d'organitzacións participants

    Pressupost aproximat: -

    "]
  • +["<p>Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a consumidors, AECOC organitza la Setmana contra el malbaratament d'aliments, una iniciativa de col·laboració per prevenir el malbaratament alimentari.</p><p>Durant l'última setmana del mes de setembre, les diferents baules de la cadena de valor (sector primari, indústria, distribució, HORECA i associacions de consumidors) duen a terme accions de sensibilització i informació al consumidor i a l'opinió pública en general en les principals cadenes de distribució del país, restaurants i centres de formació.</p><p>Aquesta campanya se celebra en el marc de la iniciativa&nbsp;<em>La alimentación no tiene desperdicio</em></p><p><strong>Responsable implementació:&nbsp;</strong>AECOC</p><p><strong>Altres agents implicats</strong>:&nbsp;empreses associades a la iniciativa</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:&nbsp;</strong>transversal</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats</strong>:&nbsp;nombre d'organitzacións participants</p><p><strong>Pressupost aproximat:</strong>&nbsp;-</p>"]
Supresiones
Adiciones
  • +["

    Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a consumidors, AECOC organitza la Setmana contra el malbaratament d'aliments, una iniciativa de col·laboració per prevenir el malbaratament alimentari.

    Durant l'última setmana del mes de setembre, les diferents baules de la cadena de valor (sector primari, indústria, distribució, HORECA i associacions de consumidors) duen a terme accions de sensibilització i informació al consumidor i a l'opinió pública en general en les principals cadenes de distribució del país, restaurants i centres de formació.

    Aquesta campanya se celebra en el marc de la iniciativa La alimentación no tiene desperdicio

    Responsable implementació: AECOC

    Altres agents implicats: empreses associades a la iniciativa

    Àmbit d'aplicació: transversal

    Indicadors de seguiment i resultats: nombre d'organitzacións participants

    Pressupost aproximat: -

    "]
Supresiones
Adiciones
  • +["<p>Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a consumidors, AECOC organitza la Setmana contra el malbaratament d'aliments, una iniciativa de col·laboració per prevenir el malbaratament alimentari.</p><p>Durant l'última setmana del mes de setembre, les diferents baules de la cadena de valor (sector primari, indústria, distribució, HORECA i associacions de consumidors) duen a terme accions de sensibilització i informació al consumidor i a l'opinió pública en general en les principals cadenes de distribució del país, restaurants i centres de formació.</p><p>Aquesta campanya se celebra en el marc de la iniciativa&nbsp;<em>La alimentación no tiene desperdicio</em></p><p><strong>Responsable implementació:&nbsp;</strong>AECOC</p><p><strong>Altres agents implicats</strong>:&nbsp;empreses associades a la iniciativa</p><p><strong>Àmbit d'aplicació:&nbsp;</strong>transversal</p><p><strong>Indicadors de seguiment i resultats</strong>:&nbsp;nombre d'organitzacións participants</p><p><strong>Pressupost aproximat:</strong>&nbsp;-</p>"]
Autoría de la versión
Avatar: Secretaria del Comitè de Profit Secretaria del Comitè de Profit
Versión creada el 10/09/2022 12:25