" class="part-icon-bars">

Comitè de Profit

#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)

10/09/2022 12:34  
En curs

L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, determinació del factor de correcció; sistematització de la caracterització; publicació de les dades.

Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)

Àmbit d'aplicació: distribució/restaurants/càterings/menjadors col·lectius/llars

Indicadors de seguiment i resultats: % de malbaratament alimentari en la FORM

Pressupost aproximat: 120.000€

Més informacióhttps://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/ 

Aquesta proposta està en curs.

0 Suports

Referència: II-PROP-2022-09-84766
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/f/3592/proposals/84766/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/comitedeprofit/f/3592/proposals/84766/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...