Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta està en curs.

Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)

Avatar: Secretaria del Comitè de Profit Secretaria del Comitè de Profit En curs

L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, determinació del factor de correcció; sistematització de la caracterització; publicació de les dades.

Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)

Àmbit d'aplicació: distribució/restaurants/càterings/menjadors col·lectius/llars

Indicadors de seguiment i resultats: % de malbaratament alimentari en la FORM

Pressupost aproximat: 120.000€

Més informacióhttps://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/ 

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir