Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, determinació del factor de correcció; sistematització de la caracterització; publicació de les dades.
Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Àmbit d'aplicació: distribució/restaurants/càterings/menjadors col·lectius/llars
Indicadors de seguiment i resultats: % de malbaratament alimentari en la FORM
Pressupost aproximat: 120.000€
Més informació: https://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/
Aquesta proposta està en curs.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...