Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

34 propostes

Punto de encuentro AECOC contra el desperdicio alimentario (AECOC)
Escola del Consum de Catalunya (Agència Catalana de Consum, ACC)
Quantificar periòdicament el malbaratment alimentari de les empreses sòcies en el marc de la inciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Itinerari Malbaratament alimentari en escoles (Unilever - Ambientech)
Hackaton de l'Alimentació Sostenible (DACC i Plataforma Aprofitem els Aliments)
Fomentar el consum de fruita de producció integrada de Catalunya (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya)
Comissió de malbaratament alimentari i seguretat alimentària de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
Comitè d'AECOC contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Tallers de prevenció del malbaratament alimentari a les escoles en el marc de la campanya Som gent de profit Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)
Tallers de cuina per evitar el malbaratament alimentari (Àrea Metropolitana de Barcelona, AMB)
Suport econòmic a projectes de prevenció del malbaratament alimentari a través de les línies de subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentaris
Foodback (Mercabarna)
Exposició "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Dignitat de sobres (Andròmines)
Dates amb sentit 'Mira, Olora, Tasta' (Too Good To Go)
Una mossegada a l'exclusió (Andròmines)
Formació en requisits d'higiene i seguretat alimentària en les donacions d'aliments (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, ACSA)
ProperESS (Associació Social Andròmines)
Càtedra UPC - Mercabarna (Mercabarna)
A Sant Just, l'escola cuina, menja, aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Àpat d'aprofitament a Lleida ciutat (Plataforma Aprofitem els Aliments i DACC)
Campanya de comunicació "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir