Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat el 2017. Els objectius del Comitè de Profit són:
Generar valor a les organitzacions que en formen part a través de la seva activitat
Facilitar i difondre informació sobre la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya i arreu.
Promoure i facilitar l’intercanvi d’experiències, l’aprenentatge compartit i la creació de contactes entre les organitzacions membres.
Donar visibilitat als projectes impulsats per les organitzacions membres en l’àmbit de treball.
Promoure el treball conjunt a partir de metodologies d’agendes compartides.
Ser un òrgan de debat i consultiu per analitzar i debatre les qüestions que estiguin relacionades amb la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l’aprofitament dels aliments a Catalunya.
Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Altres agents implicats: membre del comitè estratègic català del projecte Ecowaste4food
Àmbit d'aplicació: transversal
Indicadors de seguiment i resultats: nombre de reunions/trobades
Nombre d'assistents
Pressupost aproximat: 4.000€
Compartir