Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

34 propostes

Difondre informació sobre prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari entre els afiliats i afiliades (Unió de Pagesos)
Dignitat de sobres (Andròmines)
Campanya de comunicació "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Punto de encuentro AECOC contra el desperdicio alimentario (AECOC)
Recollida de minves i productes amb defectes no comercialitzables (Creu Roja)
Una mossegada a l'exclusió (Andròmines)
Àpat d'aprofitament a Lleida ciutat (Plataforma Aprofitem els Aliments i DACC)
Fomentar el consum de fruita de producció integrada de Catalunya (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya)
Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Comitè d'AECOC contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Foodback (Mercabarna)
Comissió de malbaratament alimentari i seguretat alimentària de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
Exposició "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentaris
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció resta dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Tallers de cuina i nutrició (Creu Roja)
Escola del Consum de Catalunya (Agència Catalana de Consum, ACC)
Tallers de cuina per evitar el malbaratament alimentari (Àrea Metropolitana de Barcelona, AMB)
A Vitàlia Sant Just, es cuina, es menja, s’aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Suport econòmic a projectes de prevenció del malbaratament alimentari a través de les línies de subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)
Hackaton de l'Alimentació Sostenible (DACC i Plataforma Aprofitem els Aliments)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Quantificar periòdicament el malbaratment alimentari de les empreses sòcies en el marc de la inciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Resultats per pàgina:
20
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir