" class="part-icon-bars">

Jo Pregunto

#JoPregunto Fes preguntes al Govern de la Generalitat de Catalunya

Fes una pregunta al conseller d'Interior, Miquel Buch

Avatar: Debat oficial Debat oficial
09 Juny 2020
11:00
15 Juny 2020
14:00
Número d'adhesions0
Referència: II-DEBA-2020-06-38
Versió 14 (de 14) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/jopregunto/f/2849/debates/38/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/jopregunto/f/2849/debates/38/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Fes arribar els teus dubtes i inquietuds sobre la gestió d’Interior de la crisi de la #COVID19 al conseller d'interior, Miquel Buch. 

Fes arribar la teva pregunta des del 9 de juny a les 09:00h fins el 10 de juny a les 15:00h. Vota o comenta les preguntes que hi hagi. Recorda que per fer-ho has d’estar enregistrat a la plataforma participa.gencat.cat i tenir la sessió oberta. Per obrir la sessió pots anar aquí, un cop enregistrat. 

El conseller i els responsables operatius respondran les 18 preguntes més votades en format vídeo i per escrit un cop s'hagi tancat el termini per fer preguntes. El vídeo responent es retransmetrà en streaming el proper 12 de juny a les 13:00h. 

A continuació podeu veure el vídeo de la compareixença del conseller on es responen les preguntes seleccionades:





Què vols preguntar?

Pensa què t'agradaria preguntar al conseller d'Interior, Miquel Buch. En aquest sentit, ha de pertànyer al seu àmbit d'actuació i ha de ser alguna pregunta d'actualitat i nova, per exemple confinament/desconfinament/mobilitat, seguretat a les zones públiques i altres temes relacionats amb la seguretat durant la pandèmia de la COVID-19

No poden ser temes personals o temes d'informació ciutadana genèrica. Per a aquests casos disposes del telèfon 012 d'informació o el @gencat012bot a Telegram, així com el telèfon 112 d'emergències per a situacions que requereixen intervenció immediata.

On pots fer a la pregunta?

A sota d'aquestes línies hi trobaràs l'espai de comentaris. Allà és on pots participar de tres maneres:

  1. Preguntar una qüestió que t'inquieta o que, simplement, vols saber. Podràs fer tantes preguntes com vulguis.
  2. Comentar la pregunta que ha fet algú altre, per mirar d'enriquir-la o, al contrari, debatre la seva pertinència o el grau de consens que suscita.
  3. Votar alguna altra pregunta. Això vol dir que vols que la pregunta sigui escollida per ser resposta. El nombre vots serà determinant a l'hora d'escollir quines preguntes seran respostes. Pots votar-ne tantes de diferents com vulguis i ho pots fer anant a cada comentari/pregunta mitjançant el símbol ^.

Es farà la selecció de les 18 preguntes amb més vots i es traslladaran al conseller i als responsables operatius. Aquestes seran contestades tant conjuntament per roda de premsa en directe en vídeo com individualment sobre cadascuna de les preguntes realitzades. 

Què no respondrà el conseller?

El conseller no respondrà preguntes d'informació general, com ara les que ja estan publicades a l'espai institucional de la Generalitat de Catalunya sobre la #COVID19 o a d'altres canals institucionals.

El conseller tampoc no pot respondre per altres companys del Govern, per responsabilitats que no siguin relatives a l'àmbit d'interior. Tampoc no respondrà per motivacions o posicionaments polítics en particular ni comentarà l'actualitat política del moment. 

Qualsevol comentari irrespectuós, que no s'ajusti als requisits fixats o que contingui informació de caràcter personal, serà eliminat o anonimitzat pels gestors del debat. 

Comentaris més votats

2 a favor (5.1%)

member-avatar carmen

A favor  Com i qui decideix quines persones seran identificades, vestimenta, edat, lloc on et trobes, nacionalitat. Hem refereixo a persones que no están cometen cap delicte, que només passaven per allí.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb MurieL

Jo de moment, vull donar gràcies de com s'està gestionant el tema del Covid19. Moltíssimes gràcies Conseller i equip.

Carai

Què...

Benvolguda,

Volem agrair-vos la vostra participació.

En el següent enllaç trobareu el fragment del vídeo de la intervenció del Conseller d’Interior on es respon al vostre comentari.

https://youtu.be/6U7ZcgQTP3E?t=2955

Carregant els comentaris ...