" class="part-icon-bars">

Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà

#CogestióBEmpordà Usos i activitats de l'espai marí protegit Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"

Inici del procés participatiu per a l elaboració del Pla d Adaptació al Canvi Climàtic del Litoral del Baix Empordà

Número d'adhesions0

La setmana passada es va iniciar el procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Adaptació al Canvi Climàtic del Litoral del Baix Empordà, amb la celebració de la sessió informativa. Podeu seguir tot el procés i consultar tota la informació generada en aquest mateix portal, a través d'aquest enllaç: https://participa.gencat.cat/processes/canviclimaticbaixemporda. Entre altres, podeu visualitzar el video de la sessió informativa.

Aquest procés participatiu s’emmarca en el projecte Interreg MPA-ENGAGE, que té per objecte principal promoure les àrees marines protegides com a espais fonamentals per a l’adaptació i mitigació del canvi climàtic. Es realitzarà al llarg del 2021 amb l’objectiu d’identificar i debatre les mesures d’adaptació que s'hauran d’incloure el Pla d’adaptació al canvi climàtic de l'espai N2000 Baix Litoral del Baix Empordà.

Us convidem a les entitats membres de la Taula de Cogestió Maritima del Litoral del Baix Empordà a participar activament al procés, assistint a les sessions que es desenvoluparan durant aquesta tardor i que podeu consultar aquí.



Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...