" class="part-icon-bars">

Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà

#CogestióBEmpordà Usos i activitats de l'espai marí protegit Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"

Podeu fer les vostres propostes de mesures d'adaptació al Canvi Climàtic

Número de adhesiones0

En el marc del procés participatiu per a l'elaboració dels Plans d'adaptació al Canvi Climàtic de l'espai marí del Litoral del Baix Empordà (projecte MPA-ENGAGE), s'ha obert un espai per fer les vostres propostes de mesures d'adaptació. Ja s'ha fet alguna proposta i us animem a que feu les vostres, ja que és un espai on les podeu crear i compartir: Cliqueu aquí. (https://participa.gencat.cat/processes/canviclimaticbaixemporda/f/3301/)

D’altra banda, recordar-vos que el procés va avançant i que aquesta setmana s'ha celebrat la sessió per presentar els resultats dels protocols de monitoreig (en breu estarà disponible la gravació per si no vau poder assistir) i que el dia 3 de novembre està previst el taller sobre les mesures d'adaptació. De forma prèvia, penjarem al portal un llistat de possibles mesures a debatre a les sessions.

A la plataforma participa.gencat.cat teniu tota la informació del procés, entre d'altres, les gravacions i les presentacions de les parts informatives de cada sessió (informació general, anàlisi de vulnerabilitat i protocols de monitoreig).

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...