" class="part-icon-bars">

Procés participatiu sobre l’avaluació del compliment de les obligacions de transparència.

Debatre sobre avaluació per a millorar la transparència de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Fase 4 de 4
Fase de retorn 01/12/2019 - 29/04/2020
Fases del procés

Realització d'una valoració subjectiva sobre les dades presentades

07/11/2019 10:24  
Acceptades
Davant la constatació per part de les persones participants que només els números no són suficients per realitzar l'avaluació, s'ha proposat: Que alguna persona faci una valoració subjectiva sobre les dades presentades: si són suficients o no són suficients, més enllà de la valoració sobre els valors obtinguts a l'avaluació.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

De fet, és una actuació que es realitza actualment. Els departaments fan una primera avaluació de les obligacions de transparència quant a la informació subjecta a publicitat activa que gestionen i publiquen. Sobre aquesta avaluació, la Secretaria de Transparència i Govern Obert fa una segona avaluació i elabora un informe que es tramet als departaments per al seu coneixement, perquè facin les observacions oportunes. Finalment, l’informe definitiu es presenta a la Comissió tècnica per a la transparència i l’accés a la informació (CTTAI)  i posteriorment a la Comissió Interdepartamental de Transparència i Govern Obert (CITGO) per al seu coneixement i aprovació, si escau. L’informe final fa una valoració sobre els resultats obtinguts. 

 El compromís de la Secretaria de Transparència i Govern Obert, en el cas que es pugui implementar el compromís indicat en la proposta Avaluació realitzada per persones no vinculades directament a la transparència, és afegir a l’informe d’avaluació la valoració donada a través del Portal de la transparència per les persones usuàries. 

Referència: II-PROP-2019-11-76778
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/AvalTransparencia/f/2624/proposals/76778/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/AvalTransparencia/f/2624/proposals/76778/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...