" class="part-icon-bars">

Proceso participativo sobre la evaluación del cumplimiento de las obligaciones de transparencia.

Debatir sobre la evaluación para mejorar la transparencia de la Administración de la Generalidad de Cataluña.

Fase 4 de 4
Fase de retorno 01/12/2019 - 29/04/2020
Fases del proceso

Realització d'una valoració subjectiva sobre les dades presentades

07/11/2019 10:24  
Aceptadas
Davant la constatació per part de les persones participants que només els números no són suficients per realitzar l'avaluació, s'ha proposat: Que alguna persona faci una valoració subjectiva sobre les dades presentades: si són suficients o no són suficients, més enllà de la valoració sobre els valors obtinguts a l'avaluació.

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

De fet, és una actuació que es realitza actualment. Els departaments fan una primera avaluació de les obligacions de transparència quant a la informació subjecta a publicitat activa que gestionen i publiquen. Sobre aquesta avaluació, la Secretaria de Transparència i Govern Obert fa una segona avaluació i elabora un informe que es tramet als departaments per al seu coneixement, perquè facin les observacions oportunes. Finalment, l’informe definitiu es presenta a la Comissió tècnica per a la transparència i l’accés a la informació (CTTAI)  i posteriorment a la Comissió Interdepartamental de Transparència i Govern Obert (CITGO) per al seu coneixement i aprovació, si escau. L’informe final fa una valoració sobre els resultats obtinguts. 

 El compromís de la Secretaria de Transparència i Govern Obert, en el cas que es pugui implementar el compromís indicat en la proposta Avaluació realitzada per persones no vinculades directament a la transparència, és afegir a l’informe d’avaluació la valoració donada a través del Portal de la transparència per les persones usuàries. 

Referencia: II-PROP-2019-11-76778
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/AvalTransparencia/f/2624/proposals/76778/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/AvalTransparencia/f/2624/proposals/76778/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...