" class="part-icon-bars">

Procés participatiu sobre el Codi ètic del servei públic de Catalunya

#codieticserveipublic L'ética al servei del servei públic a la Catalunya del s. XXI

Fase 4 de 4
Retorn 01/06/2020 - 30/06/2020
Fases del procés

Qui contribueix i qui no ?

22/05/2020 13:48  
Qui ocupa un habitatge , no paga cap impost i a més manté conductes incíviques ha de tenir tot els drets i cap obligació? I més preocupant encara quin control es fa de les persones que treballen, o tenen un salari , i no contribueixen en res. És una situació molt injusta i desigual que per situacions anteriors o ara per la Covid algunes persones hàgim de fer un sobreesforç per complir amb les obligacions i d’altres en queden exclosos .
Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2020-05-78387
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/CodiEticServeiPublicCAT/f/2786/proposals/78387/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/CodiEticServeiPublicCAT/f/2786/proposals/78387/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Gràcies @propostes_millora pel teu comentari. En base al que comentes, creus que caldria incloure algun contingut específic al Codi Ètic? Gràcies!

El Codi Ètic hauria de marcar les linees bàsiques de un protocol de compliment de funcions de una persona funcionària en un post o càrrec de qualsevol administració pública a Catalunya. El problema és que la gestió de RR. HH. té mancances al no tenir per hàbit adjuntar als nomenaments una document de funcions corresponent a cada post o càrrec, amb deure de compliment per part de la persona anomenada a l'acceptació del mateix. L'incompliment de qualsevol funció es causa justificada per una suspensió o sanció y hauria de ser causa de cessament en cas de incompliment reiterativa. Fa falta una reforma de la llei de la funció pública que depen de l'Estat.

Hola, bon dia a tothom .(intento explicar-me)
La meva aportació intenta explicar que tots els ciutadans estem sotmesos al control de l'administració , per tant l'administració no pot actuar sols amb els ciutadans que compleixen o volen complir;és a dir , com l'administració ha d'intervenir amb tots aquells que defrauden constantment aprofitant-se de recursos públics pagats entre tots? Crec que podem trobar exemples.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...