" class="part-icon-bars">

Catàleg de les competències transversals de l’acció voluntària

Procés participatiu del Catàleg de les competències transversals de l’acció voluntària

Fase 1 de 3
Enquesta 21/10/2022 - 30/11/2022
Fases del procés Enquesta
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Amb aquest procés participatiu que encetem, i per tal que sigui el més profitós per a tothom, podreu fer les vostres aportacions i explicar la vostra experiència com a persones voluntàries.

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

El Catàleg pretén agrupar, identificar, descriure i desenvolupar el conjunt de competències i meta-competències que es posen en joc a l’hora de desenvolupar l’acció voluntària, o a l’hora de formar-se per a dur-la a terme.

El Catàleg és un document impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials que, per primera vegada, pretén agrupar, identificar, descriure i desenvolupar el conjunt de competències i metacompetències que es posen en joc a l’hora de desenvolupar l’acció voluntària o a l’hora de formar-se per a dur-la a terme.

La persona voluntària es forma, s’empodera, aprèn, creix, i per tant, es va transformant i va adquirint competències que s’incorporen a la seva trajectòria vital, capacitant-la per desenvolupar-se més i millor en relació a l’entorn i a les persones que l’envolten.

El Catàleg és, per tant, un producte clau per a posar en valor els aprenentatges i les capacitats pròpies de l’acció voluntària i de la seva formació. El podeu consultar en aquest espai.

A través de l'enquesta, es vol recollir l'experiència de les persones voluntàries, què les ha mogut a fer voluntariat, què han après i per què les seves aportacions serviran per poder complementar el catàleg.

El que es decideix Establir el catàleg de competències de les persones voluntàries
Qui hi participa Ciutadania en general
Com es decideix Mitjançant un qüestionari adreçat a la ciutadania
Departament Departament de Drets Socials
Unitat promotora Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària
Disposa de retorn No
Data d'inici 21 de Octubre de 2022
Data de finalització 30 de Novembre de 2022
Referència: II-PART-2022-10-536

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/CompetenciesAccioVoluntaria/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/CompetenciesAccioVoluntaria/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

3

Participants

27

Seguidores

124

Respostes