" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de modificació de la Llei de la comunicació audiovisual de Catalunya

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l'avantprojecte de llei de modificació de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 09/09/2019 - 09/10/2019
Fases del procés

Cal consensuar la regulació del Tercer sector amb totes les TV històriques.

04/09/2019 19:25  
En avaluació
Atès que la regulació definitiva del Tercer Sector és un dels punts més importants de la modificació de la llei, també considerem que caldria una trobada prèvia amb tots els directors de les històriques per tal d'aportar diferents idees i plantejaments extrets de la experiència de cadascú. No s'hauria de caure en la temptació de crear una "segona divisió" de televisions de proximitat, sinó quelcom diferent però alhora complementari al que ja existeix.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

2 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2019-09-76191
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76191/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76191/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb NUR
A favor  

Cal una jornada semblant a la que es va celebrar a finals de 2917 al Palau robert, però que les propostes no quedin en l'aire com va passar llavors....

Totalment d'acord que cal una jornada, però en la que realment hi sigui tothom. Ho diem perque comentes que a finals del 2017 es va fer una trobada al Palau Robert.... doncs mira... primera notícia! A nosaltres no s'ens va fer saber... i això que som una de les més antigues (1983) de Catalunya.

Vull dir amb això que cal un cens àmpli de les televisions històriques. Tant les que, malgrat no tenir llicencia per emetre per TDT, estant emeten actualment, com les que en el seu moment varen acceptar les peticions de la Generalitat i ens vàrem "posar a l'espera" (que no vol dir deixar de fer tasques informatives) d'una regulació del Tercer Sector.

No seria llògic que els que vàrem seguir escrupulosament la llei, ara quedèssim fora perque actualment no estem emeten en TDT.

Carregant els comentaris ...