" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de modificació de la Llei de la comunicació audiovisual de Catalunya

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l'avantprojecte de llei de modificació de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 09/09/2019 - 09/10/2019
Fases del procés

Cal evitar que les tv locals es converteixin "de facto" amb estacions repetidores

04/09/2019 20:47  
En avaluació
Ho veiem en algunes televisions comarcals que, exhibeixen molt de "poderio" d'equipaments, personal i pressupost però que a l'hora de la veritat en prou feines generen dues hores diàries de producció pròpia no repetida, i en canvi abusen fins a la extenuació d'emetre la programació de la Xarxa. Pensem que això, especialment a les locals (que per alguna cosa són locals), s'hauria de regular. Una opció seria per exemple poder fer un servei d'Infotext (pantalles rotatives d'informació local).

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

2 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2019-09-76196
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76196/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76196/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Efectivament, tens tota la raó. De fet nosaltres, no estem en contra de les emissions des la Xarxa, el que diem és que algunes emissores en fan us i abús en lloc de centrar-se més amb la cobertura informativa de les seves àrees. Entenem que, a banda d'emetre algun programa de la Xarxa, en les teles locals caldrien altres fòrmules que per els ciutadans siguin més properes. Per exemple, en les hores que no es fa emissió dels programes habituals, emetre un servei d'Infotext (de so es posa musica variada i d'imatges es crea un format de pantalles rotatives (com si fos un powerpoint, perque ens entenguem) en el que van apareixen propostes d'agenda d'activitats, informacions municipals, notícies locals, comunicats d'interès, etc). A nosaltres ens funcionava molt bé. La gent posava durant el matí o la tarda el canal per escoltar la música, i de tant en tant, anàven mirant la pantalla i s'informaven de diferents notícies i activitats de l'agenda del poble.

Carregant els comentaris ...