" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de modificació de la Llei de la comunicació audiovisual de Catalunya

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l'avantprojecte de llei de modificació de la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 09/09/2019 - 09/10/2019
Fases del procés

Òrgan de participació ciutadana

05/09/2019 10:58  
En avaluació
Entre les facultats d'aquest òrgan es podria incloure que sigui informat dels projectes de plecs i dels criteris de valoració, així com de les mesures de foment previstes i les condicions per a l'obtenció d'ajudes. Aquest òrgan pot ser idoni per a impulsar l'elaboració d'informes que facilitin a l'administració un major coneixement del sector i una millor aplicació de les polítiques públiques. Aquest òrgan de participació hauria de formar part del Consell Audiovisual de Catalunya.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

3 Suports

Referència: II-PROP-2019-09-76206
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76206/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ComunicacioAudiovisual/f/2638/proposals/76206/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

member-avatar NUR

A favor  Aquesta és una de les mesures que ja es va demanar l'any 2017, però que en la proposta de 2018 va quedar molt desvirtuada: no es tracta d'un òrgan depenent del CAC, sinó ciutadà, en estreta col·laboració, des de la independència.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

És molt important que aquest òrgan participatiu dels serveis de comunicació audiovisual comunitaris pugui assessorar els projectes de plecs i de criteris de valoració per ala concessió de llicències, així com de les mesures de foment previstes i les condicions per a l'obtenció d'ajudes. També pot encarregar i impulsar l'elaboració d'informes que facilitin a l'Administració un major coneixement del sector i una millor aplicació de les polítiques públiques. Estem d'acord que ha de ser un òrgan de la ciutadania i totalment independent que no depengui de cap institució, ni del CAC.

Carregant els comentaris ...