Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Consulta pública prèvia sobre la creació del Parc Natural de les Muntanyes de Prades
Consulta pública prèvia a l’elaboració del Projecte de decret de declaració del Parc Natural de les Muntanyes de Prades i d’aprovació del seu Pla de protecció del medi natural i del paisatge
Els objectius que es volen aconseguir amb el Projecte de decret són:
Declarar el Parc Natural
Establir els objectius de conservació, socioeconòmics i de governació de l’espai
Establir el seu sistema de governança
Ordenar i establir la zonificació de l’espai
Regular els usos de l’espai i establir les normes de protecció
Planificar la gestió i les inversions més estratègiques en l’espai
Objectius
L’objectiu de la consulta és obtenir informació i opinions sobre l’opció preferida consistent en l’aprovació del Decret de declaració del Parc Natural de les Muntanyes de Prades i l’aprovació del seu Pla de protecció del medi natural i del paisatge, en els següents termes:
Conèixer l’opinió sobre l’oportunitat i idoneïtat de declarar el Parc Natural de les Muntanyes de Prades en l’àmbit proposat i aprovar-ne el Pla de protecció del medi natural i del paisatge.
Identificar les problemàtiques relacionades amb la conservació del patrimoni natural de les Muntanyes de Prades que el Parc Natural hauria d’abordar.
Identificar les oportunitats i els reptes de la iniciativa per al desenvolupament econòmic i social.
Conèixer l’opinió sobre els instruments i recursos necessaris per a la gestió del Parc Natural.
Valorar les possibles formes de governança, participació i implicació social en el Parc Natural.
Preguntes per centrar les aportacions
Sobre l’àmbit territorial que ha d’incloure el Parc Natural
Et sembla adequat l'àmbit territorial proposat per a ser declarat Parc Natural? Proposaries ampliar-lo o reduir-lo en algun punt?
Identifiques algun indret de les Muntanyes de Prades que requereixi d’una protecció especial més estricta que la resta? Per què?
Sobre les problemàtiques que el Parc Natural hauria d’abordar
Com valores la protecció ambiental que ha tingut fins ara l’espai natural de les Muntanyes de Prades? Quines són les principals mancances que identifiques?
Quins són els principals problemes i amenaces ambientals que tenen actualment les Muntanyes de Prades? Quins usos penses que requereixen d’una regulació o tractament específic en el Pla de protecció del medi natural i del paisatge com a instrument normatiu de planificació i gestió del futur Parc Natural?
Sobre el desenvolupament econòmic sostenible
Quins projectes o oportunitats de desenvolupament econòmic o social creus que poden sorgir gràcies a la declaració del Parc Natural?
Quins riscos o dificultats per al desenvolupament econòmic o social penses que pot comportar la declaració del Parc Natural?
Sobre els instruments i els recursos per a la gestió del Parc Natural
Quins són els principals aspectes sobre els quals s’hauria de centrar el Pla de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural?
Per les característiques, naturalesa i valors de l’espai, quins equipaments i recursos penses que són imprescindibles per a una bona gestió del futur Parc Natural de les Muntanyes de Prades?
Sobre la governança i la implicació social
Com es podria afavorir la participació i implicació de les persones en el futur Parc Natural? Quins sectors econòmics o socials penses que haurien de participar o tenir representació en els òrgans de govern i presa de decisions del Parc Natural?
Quin paper haurien de tenir els ajuntaments en la gestió del Parc Natural?
Grups als quals s’adreça la consulta
La consulta s’adreça al conjunt de la ciutadania i organitzacions però especialment a les persones, els ens locals i les entitats ambientals, socials i econòmiques de l’àmbit territorial de l’espai natural de les Muntanyes de Prades.
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.
Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!
Fases del procés
La consulta pública proposada preveu la participació per mitjà de qüestionaris i de punts d’atenció a la ciutadania en els ajuntaments dels 22 municipis de l’àmbit territorial de les Muntanyes de Prades.
Compartir