" class="part-icon-bars">

Llei de Drets Culturals

#DretsCulturals Llei de Drets Culturals

Fase 2 de 2
Retorn 20/07/2022 - 20/09/2022
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

L’objectiu de la consulta és obtenir informació de la ciutadania i dels agents socials representatius dels àmbits de la cultura i els drets humans per:

  • Conèixer més a fons les problemàtiques
  • Identificar solucions
  • Localitzar bones pràctiques
  • Recollir opinions i propostes que s’haurien de tenir en compte en la redacció d’una futura llei que garanteixi el drets culturals de les persones i posi en marxa mecanismes per fer-los efectius.


La voluntat és que hi hagi una participació àmplia que permeti recollir aportacions de molts sectors de la població. D’aquesta manera es podran proposar solucions que facin més efectius els drets culturals de les persones al marge del seu nivell de renda, el seu gènere, el lloc on visquin, el fet de tenir alguna discapacitat o qualsevol altre element que pugui implicar risc d’exclusió.

També es pretén recollir informació dels actors socials clau i conèixer bones pràctiques, dificultats, lliçons apreses i valoracions de les experiències viscudes.

A continuació, a documents relacionats, podeu descarregar la memòria preliminar i la resta de documents que poden ser d'interès.


Qui hi participa 1. Ciutadania en general 2. Entitats representatives d’empreses, creadors, professionals i món associatiu de la cultura 3. Equipaments del sector cultural. 4. Entitats del tercer sector cultural 5. Entitats del tercer sector social 6. Administracions locals i entitats en els àmbits de cultura i drets humans 7. Universitats catalanes i altres entitats acadèmiques vinculades amb els àmbits de la cultura i els drets humans 8. El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) 9. Altres organismes transversals dels poders públics vinculats a la cultura i els drets humans.
Departament Departament de Cultura
Unitat promotora Departament de Cultura
Disposa de retorn
Data d'inici 20 de Juny de 2022
Data de finalització 20 de Juliol de 2022
Referència: II-PART-2022-06-507

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/DretsCulturals/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/DretsCulturals/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

1

Participants

40

Seguidores

1

Respostes