" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre l’elaboració del Projecte de decret pel qual es regula la creació, el funcionament i el manteniment del Registre d’Implants Quirúrgics de Catalunya (RIQCat)

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’aquest decret que promou la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària

Fase 2 de 2
Retorn 15/01/2024 - 29/02/2024
Fases del procés

Eliminar la paraula quirúrgics del títol

22/11/2023 07:52  

Benvolguts,


cada vegada s'estan implantant mes pròtesis en àrees intervencionistes, fora de quiròfan. Per exemple, vàlvules cardíaques per via endovascular, clips per tractar d’aneurismes cerebrals per via endovascular, protèsis d’aorta abdominal o toràcica per via endovascular. Tot en sales de radiologia o en sales “híbrides” per professionals NO cirurgians, en procediments NO considerats quirúrgics.


Des del meu punt de vista aquestes insercions “no quirúrgiques” de pròtesis cada vegada aniran a mes i el títol triat per aquest projecte tant necessari porta a malentesos i deixa de banda una gran quantitat de pròtesis que s’estan implantant als pacients.


Gràcies per la seva atenció.


Salutacions cordials

Referència: II-PROP-2023-11-87634
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Implantsquirurgics/f/3823/proposals/87634/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Implantsquirurgics/f/3823/proposals/87634/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Dono suport aquesta proposta, de treure la paraula quirúrgics del títol, perquè a més que s'estan implantant més pròtesis en àrees intervencionistes, fora de quiròfan, tenim implants que tenen components externs, com els implants auditius que són necessàries per funcionar i tenen un tractament de preu, programació, i temporalitat que és necessari controlar.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...