" class="part-icon-bars">

Consulta publica preliminara ara elaboracion d’un Projècte de decret peth quau se regulen Projècte de decret peth quau se regule era creacion, eth foncionament e eth manteniment deth Registre d’implants quirurgics en Catalonha (RIQ-Cat).

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’aquest decret que promou la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària

Fase 2 de 2
Fasa de retorn 15/01/2024 - 29/02/2024
Veure les fases

Eliminar la paraula quirúrgics del títol

22/11/2023 07:52  

Benvolguts,


cada vegada s'estan implantant mes pròtesis en àrees intervencionistes, fora de quiròfan. Per exemple, vàlvules cardíaques per via endovascular, clips per tractar d’aneurismes cerebrals per via endovascular, protèsis d’aorta abdominal o toràcica per via endovascular. Tot en sales de radiologia o en sales “híbrides” per professionals NO cirurgians, en procediments NO considerats quirúrgics.


Des del meu punt de vista aquestes insercions “no quirúrgiques” de pròtesis cada vegada aniran a mes i el títol triat per aquest projecte tant necessari porta a malentesos i deixa de banda una gran quantitat de pròtesis que s’estan implantant als pacients.


Gràcies per la seva atenció.


Salutacions cordials

Referència: II-PROP-2023-11-87634
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Implantsquirurgics/f/3823/proposals/87634/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Implantsquirurgics/f/3823/proposals/87634/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Pots revisar la resta de comentaris aquí.

Dono suport aquesta proposta, de treure la paraula quirúrgics del títol, perquè a més que s'estan implantant més pròtesis en àrees intervencionistes, fora de quiròfan, tenim implants que tenen components externs, com els implants auditius que són necessàries per funcionar i tenen un tractament de preu, programació, i temporalitat que és necessari controlar.

Carregant els comentaris ...