" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Reforçar el paper de la caça com a instrument per la conservació i millora del patrimoni natural i de la biodiversitat

25/08/2023 13:44  

Reforçar el paper de la caça com a instrument per la conservació i millora del patrimoni natural i de la biodiversitat, compatible amb el normal desenvolupament de les activitats primàries (agrícoles , forestals i ramaderes). Per fer-ho, cal recolzar les actuacions per la millora d’hàbitats i les accions dirigides al control de la sobre població de determinades espècies cinegètiques i la capacitat del titular dels terrenys o de les activitats agràries, per impulsar-les.

Número d'adhesions5

Referència: II-PROP-2023-08-87028
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87028/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87028/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Per la conservació i millora del patrimoni natural i de la biodiversitat, compatible amb el normal desenvolupament de les activitats primàries, el que s'ha de fer és promoure mètodes ètics que existeixen i que s'han demostrat eficaços a altres països i a aquí. La Diputació de Barcelona i ajuntaments del Vallès occidental amb la Universitat Autònoma ho han comprovat recentment i publicat. I deixar de banda les batudes i altres mètodes que impliquen la mort de l'animal perquè han demostrat la seva ineficàcia i demostren la manca de sensibilitat i d'ineptitud del que ho autoritza.

Carregant els comentaris ...