" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Fonamental que comandaments rellevants de l'Administracio tinguin molta experiencia amb la caça. Siguin caçadors.

27/08/2023 23:46  

Igualment que un ministre d'economia te de tenir experiencia amb economia una part important dels comandaments que gestionen o gestionaran els afers relacionats amb la caça, tenen de tenir experiencia amb la caça. Un dels requisits per accedir a algun d'aquest carrecs tindria de ser la experiencia amb la caça i la manera de veure i viure la caça. Perque si els que han de pendre decisions no la viuen i entenen com un caçador, a l'unic que condueix es a crear conflictes.

Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2023-08-87033
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87033/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87033/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (40.0%)

A favor  Aqui els implicats amb aixo son els propietaris, que actualment som els perjudicats pels problemes de la sobre poblacio d'algunes especies. Vostes son propietaris de terrenys?. Si es aixi aportin.

3 en contra (60.0%)

member-avatar Francesc

En contra  En contra. Això és una manera clara d'afavorir una de les parts. Com a poc hauria de consistir en un grup de decissió que comptés amb caçadors, no caçadors i representants de la societat civil.

A favor  

A favor.

Conversa amb Francesc
En contra  

En contra. Això és una manera clara d'afavorir una de les parts. Com a poc hauria de consistir en un grup de decissió que comptés amb caçadors, no caçadors i representants de la societat civil.

Editat

Això no és un partit de futbol, es tracta de la gestió tècnica de la caça.
Si sou contraris a la caça feu campanya política però no podeu pretendre gestionar la caça des de posicionaments anti-caça.

En contra  

Totalment en contra, com bé ha dit en Francesc, això seria totalment partidista. Per garantir unes decisions objectives i justes hi hauria d’haver un comitè que representés totes les parts, sobretot amb coneixements de població REAL d’espècies, i de les repercusións que poden tenir al medi cada actuació cinegètica que es real.litzi.

En contra  

En contra totalment, d'acord amb el Francesc i la Laura

A favor  

Aqui els implicats amb aixo son els propietaris, que actualment som els perjudicats pels problemes de la sobre poblacio d'algunes especies. Vostes son propietaris de terrenys?. Si es aixi aportin.

Carregant els comentaris ...