" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Caça i usuaris del medi.

05/09/2023 10:26  

El bosc i la caça son per a qui hi viu i en treu profit i a sobre paguen per la seva gestio. Les arees de caça son com una granja ecologica al aire lliure que esta regulada per Pagesos i Caçadors i gracies a ells perduren les especies i es regulen. perque tenen menjar ( de les plantacions i reforços de caçadors ) i aigua amb reforços de parts interessades ( caçadors ) gracies a ells la resta de fauna en treu profit consumint caça. Les llicencies que paguen caçadors ajuden a mantenir les especies ( TOTES ) i aqui els altres usuaris que accedeixen a finques autoritzades per regular la caça NO PAGUEN res i per tant no contribueixen. Van un cop de tant en quant. Aixi que el millor es que TOT-HOM PAGUE i es destinen els diners a millorar l'habitat i la regulacio de les especies ja la faran els caçadors o les altres especies. L'Administracio s'ha d'implicar en millorar l'habitat sino les especies vindran al la Ciutat o desapareixeran. Han de tenir menjar i aigua i ser regulades.

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2023-09-87076
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87076/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87076/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Interessant. Estaria bé una major transparència en la gestió de les àrees cinegètiques. Sovint el propietari amb major superfície fa i desfa al seu antull sense ni el consentiment ni el coneixement de la resta de titulars. Certament mantenir el medi en bon estat és car i són els titulars i en menor mesura els caçadors els que més recursos hi aporten.

Carregant els comentaris ...