" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Nova llei de Regulació al medi per lleure.

05/09/2023 17:22  

Per als Senyors ANTICAÇA. Resulta que aqui s'esta debatent una llei de caça, per a regular l'activitat i sembla que s'esta confonent el sentit d'aquesta llei. Que aquesta llei pugui afectar interessos d'altres activitats no relacionades amb la caça i per tant es fiquen mesures i es faci de tal manera que no les afecte es el correcte. El problema es que les altres activitats en la actualitat no estan regulades i per tant caldria una regulacio. No es te de carregar el pes i la accesibilitat o no al medi per persones contraposades amb la caça, dintre la llei de Caça. Per tant crec que aqui s'esta permetent fer comentaris a persones que son contraposades a aquesta llei. La LLei ES NECESSARIA perque la CAÇA es un be COMU. Igual que els bolets o la pesca. I no hi ha res millor que poder gaudir i fer consum d'aquest be comu. Qui vulgui menjar sa que caçi i qui no doncs que vaigue al super o es fiqui les gallines o porcs al terrat de casa. Ara segurament ja no podra..Ho SENTO.

Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2023-09-87096
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87096/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87096/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar MAXIMINO

A favor  Jordi, l´has clavat. A la comunitat vehina, Aragó, tenenja fa uns anys, La Ley de Montes. Es el que hauríem de implementar aquí. El concepte que en interessa es: la muntanya es del que la treballa, del que en treu rendibilitat económica. Concretament agricultors, ramaders, caçadors. Jo mi he trobat. Dia de caça, temps de bolets. Arribem al lloc de la batuda, posem plaques, hi ha boletaires que els informem i en 10 minuts, tota la muntanya lliure de gent que no formi part de la batuda.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Jordi, l´has clavat. A la comunitat vehina, Aragó, tenenja fa uns anys, La Ley de Montes. Es el que hauríem de implementar aquí. El concepte que en interessa es: la muntanya es del que la treballa, del que en treu rendibilitat económica. Concretament agricultors, ramaders, caçadors. Jo mi he trobat. Dia de caça, temps de bolets. Arribem al lloc de la batuda, posem plaques, hi ha boletaires que els informem i en 10 minuts, tota la muntanya lliure de gent que no formi part de la batuda.

Carregant els comentaris ...