" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Fer pedagogia sobre els beneficis de l'activitat cinegètica a les aules

06/09/2023 20:24  

En un món cada cop més urbanita i més allunyat del món rural és necessari fer pedagogia sobre els beneficis de l'activitat cinegètica al nostre país. És una activitat esportiva que es realitza a l'aire lliure, gaudint de la natura, requereix d'una activitat física que aporta beneficis per la salut, allunya el jovent d'altres formes d'oci que poden ser perjudicials i es tracta d'una activitat que es realitza principalment en companyia de gossos, enfortint el vincle entre aquests i nosaltres. S'apren a distingir, conèixer, cuidar i valorar les diferents espècies que poblen el nostre entorn i a realitzar una caça raonable i sostenible.

És primordial per construir una societat més vinculada a la realitat de la natura i que no visquin en els mons de Disney, que és totalment fals.

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2023-09-87110
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87110/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87110/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Amics Acollidors dels Animals Abrera

Oblides que el missatge que es transmetria a la canalla és l'esencial: matar per matar,per diversió, per entretenir-se. Els animals com objecte.No són valors que s'esperen d'una societat que vol avançar en ètica, responsabilitat i respecte cap a la vida del altres éssers amb els que compartim planeta. Les AMPES i el professorat on s'ha intentat a Andalusia i altres llocs ho han cortocircuitat quan allà s'ha volgut fer. Catalunya va ser pionera a l'Estat a 1988 amb una llei. Ni un pas enrera

Jo no oblido res, si comencem així malament. El missatge que tu vols transmetre és el del món de Disney, un món totalment inventat i fals i això només fa que crear canalla alienada de la natura. Després veuen un documental de National Geographic i es posen a plorar. Tu els hi vols amagar la realitat.
Jo no mato per matar, tot el que cacem ens ho menjem a la familia. Vosaltres aneu al súper i ho compreu ja mort per un altre. Tot molt fals.

La caça ben entesa i ben practicada com fem la majoria conté uns valors molt potents, a mi m'han ensenyat a conèixer i respectar les espècies, totes les espècies, i no només animals sinó també tota la flora de l'entorn que ens envolta i a caçar amb ètica i n'he après molt de com funciona el camp i la naturalesa, m'ha ajudat molt en moments complicats i estic molt agraït als meus pares i molt orgullós de ser caçador.

No cal matar... Dispara una camara, per exemple hi guanyaràs felicitat tu i l,animal, que visqui la seva vida, per exemple

A mi em van ensenyar que havia de tenir compassió per la vida d'un altre ésser i no treure-li perquè sí el més preuat que té, que és la Vida. I sí, soc vegetariana.

Ja ho faig també. Jo disfruto del camp de totes les maneres possibles, la caça entre elles. I mira, a vegades em ve de gust cuinar una perdiu o un conill caçats per mi. O fer un civet de senglar.
La única diferència és que tu ho vas a buscar al súper i jo m'ho vaig a buscar jo mateix.

Comentari esborrat el 06/09/2023 21:35

Hauran de passar per un control sanitari oi?

Per desgracia la vida es molt cruel, i jo a la meva filla esta en contacte amb la caça i la pesca. I considero que son lliçons que s'han d'apendre, tan a vist morir algun conill, com a vist salvar algun Xut que a caigut del niu, algun aligot ferit que l'hem portat al centre de recuperacio, o fins i tot salvar algun cavirol de morir ofegat. Son valors que els fills han de saber i valorar i ells ja esolliran.

Tu creus que menjaré un senglar que no ha passat pel control de Triquina? És clar, que l'han de passar.

Conversa amb Amics Acollidors dels Animals Abrera

Els nens ploren al veure un reportatge que el que representa és la lluita per la supervivència perquè tenen empatia i compassió. I aixo és el que ens fa ser humans. Que mai no es perdi que una persona, sigui nen o adult plori perquè veu que un perd la vida. La societat ha evolucionat de ser caçadora-recolectora per supervivència. Ara estem en una altra fase i sí, anem a comprar als supermercats. I qui viu a la selva, caça,

No, ploren perquè han après des de petits que el Lleó és amic de la gacela. Perquè hem fet parlar els animals i els hem humanitzat. Perque els hem enganyat. Cap animal té l'empatia i la compassió de les persones. I suposo que no intentaràs comparar la mort d'un animal amb la mort d'una persona.

La empatia i la compassió és el q ens fa ser "humans". Si no, no ho seriem

Lo que hi ha és molta tontería, t'ho dic ben clar. Jo he vist la matança del porc, he vist matar pollastres i conills a casa des de petit i no tinc pas cap trauma. Això i així és la vida. I m'estimo amb bogeria els meus gossos.

Efectivament hi ha uns valors de la vida, la mort i la supervivencia que han estat alterats per uns pocs i han acabt afectant a molts que viuen en un nuvol irreal. Senyors som predadors com els lleons i les especies predades existeixen precisament per aixo, sino no hi haurien lleons i si no hi hagues flora no hi haurien hervibors, i si els essers no haguessin tastat la carn, tampoc haguessin evolucionat per falta de proteina, esta molt demostrat aixo. Per tant que res millor que consumir caça.

A tots els que aneu al Super a fer rics a uns quants us animo a baixar del nuvol, que agafeu valor i coratge i no tingueu por i si voleu aprofitar de les especies creades per ser consumides feu-ho. Menjareu 100 sa natural i ecologic. I el millor es que si no sou prou habils doncs no ho podreu gaudir. Feu-vos caçadors i baixeu del nuvol. La caça es com la Pesca. Que passa llavors amb el vostre argument amb la Pesca..tambe son esser creats per ser depredats o es que voleu menjar pastilles o herva

llavors quan aneu al Super tambe niria be que us fiquen les fotos d'aquest animals sense cap recorregut ni llibertat per al consum vostre. Que fiquen les fotos com al tabac de com estan i la vida que han tingut abants de ser depredats per vosaltres. Els caçadors a banda de ajudar a les especies que depredem els donem la lliberta plena abants de ser depredades per les persones o els altres predadors.. Vosaltres nomes pagueu i tanqueu ells ulls. Tingueu mes coratxe.

Carregant els comentaris ...