" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Creació de zones tancades d’ensinistrament dels gossos per la caça d’ungulats.

07/09/2023 17:09  

Actualment es fa necessari que els cadells puguin disposar d’un ensinistrament previ a l’activitat de la caça real per motius d’efectivitat i d’evitar importants danys veterinaris al propi gos i despeses als gossers quant es practica la caça del senglar.

Actualment la llei no permet la creació aquestes zones d’ensinistrament que haurien de ser tancades i han de fer desplaçaments fora de l’autonomia. 

Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2023-09-87122
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87122/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87122/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (50.0%)

member-avatar MAXIMINO

A favor  Aixo es el que fa falta, aportacions positives de caçadors i per caçadors. Prou demagogies

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb MAXIMINO
A favor  

Aixo es el que fa falta, aportacions positives de caçadors i per caçadors. Prou demagogies

No us ha d estranyar, doncs, que amb comentaris i actituds d aquest tipus, la imatge que doneu a la gent. Perquè no és imatge. Es el què hi ha. A més de voler saltar-vos porque yo lo valgo, la Llei de Protecció Animal, aquest comentari de manegar-vos-ho entre vosaltres excloent a altres opinions te un caràcter totalment autoritari i feixista

Quins arguments son aquets?
Si us fixeu, quantes propostes i/o respostes dels que cacem han caigut en la baixa temptacio del insult al próxim.
El sentit de aquest proces no es el foment del insult.

L argument ja l he dit: autoritarisne i exclusió. Tu mateix ho has dit en el teu comentari. I no, no et confonguis ni vulguis confondre. Es una constatació. No un insult. Dir :" aportacions positives de caçadors i per caçadors. Prou demagogies" és titllar d opinió de sego a als que opinen diferent i que ens basem en altres criteris

Que jo sàpiga, avui dia, dir totalitari i feixista, es considerat insult. A menys que, el que ho digui, ja ho consideri dintre de la "seva normalitat" .

Un consell, visita al escorxador d´Abrera. Ho teniu a la cantonada. Veureu com animals que han portat tota la seva vida presoners i vida extremadament curta els maten de forma "civilitzada".

Bon dia! Us agraïm les vostres propostes i el debat que generen, però us recordem reiteradament que això és un fòrum públic on es demanen argumentacions (a favor o en contra) però sense entrar a valoracions de tipus personal i molt menys a desqualificacions entre la gent que fa aportacions. Moltes gràcies.

Comentari esborrat el 14/09/2023 16:39
A favor  

Bona aportació. S'hauria de permetre crear tancats de superfícies menors a la necessària per un acotat de caça (per sota de 500ha) i també delimitar zones en acotats més grans dedicades només a aquesta funció.

Carregant els comentaris ...